Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Против Цирих ќе ја има на СуперСпорт 2, кој има нека си гледа :)

Сварно, оваа СуперСпорт 2 сите ја спомнувате... Бесплатна ли е, кај може да се најде ? Да им отидам на вие во кабловска да ја пуштат.. Дајте малку поише информации. :)

СуперСпорт се албански тв програми. Имаат 5 програми и деноноќно даваат спорт. Нема натпревар од топ 5 лигите што не го даваат (од поважните нормално). Ја ги имам кецот и двојката, на КејблТел. Иди прашај, може да ви ги уклучат. Стварно добри програми, еве веќе трета сезона немам пропуштено натпревар на Реал.

Грешка бев претходно, не играме во исти ден со Барса и Интер.

А Juventus 20:45 FC Girondins de Bordeaux
A Maccabi Haifa FC20:45 FC Bayern München
B VfL Wolfsburg 20:45 PFC CSKA Moskva
B Beşiktaş JK 20:45 Manchester United FC
C FC Zürich 20:45 Real Madrid CF
C Olympique de M 20:45 AC Milan
D Chelsea FC 20:45 FC Porto
D Club Atlético de 20:45 APOEL FC

Натпреварите за Вторник. Реално сите натпревари се тапа, освен оние на Челзи со Порто, и Марсеј со Милан кој се бар малку поинтересни. Така да, може да не дават на Канал5+.

Иначе, нашиот бивш тренер, Хуанде Рамос е одбран за нов тренер на ЦСКА Москва. Со среќа нека му е.

Чичко Пелегрини му објаснува на Рамос како стоја работите... :pos2:

:tv:

Чичко Пелегрини му објаснува на Рамос како стоја работите... :pos2:

:tv:
Абе нека не му кажува мн. мн. си знае он се:) нека не го замара...а Рамос фацааа:pos2:...какво е душаноооо:pipi: го глеа и си вика у себе, абе стари дај не ме напињај уше рано по сабајле хаха

СуперСпорт се албански тв програми. Имаат 5 програми и деноноќно даваат спорт. Нема натпревар од топ 5 лигите што не го даваат (од поважните нормално). Ја ги имам кецот и двојката, на КејблТел. Иди прашај, може да ви ги уклучат. Стварно добри програми, еве веќе трета сезона немам пропуштено натпревар на Реал.

Да, да спупер спорт рулз, и јас откако ја ставија не сум пропуштил натпревар од Баерн , преку викендите ја пуштаат и кецот и двојката.Ем ги следиш сите лиги и ќе научиш некој збор албански. Топи јашт квадрати:pos:

Btw : Имате лесно гостување оваа недела како ние во Хаифа , па така не верувам дека ќе имате некој поголеми проблеми, барем сите се вратија здрави од репрезентативните должности.

Боби4е, лани не ги имаше правата за ЛШ, годинава ќе ги има:je:И новатв ги има откупено правата од ХРТ.

Да да, лани се нервирав многу зошто ги немаа правата за ЛШ. Ама во наредниве 4 сезони ќе ги има на СС :) Иначе Нова ми ја исклучија, пуштија некоја српска ТВ...

btw, еве го голот на Пепе против Унгарија...

За СуперСпорт и не ме чуди да ја даваат.Во струмица ја има на кабловскста телевизијата и чим има утакмица веднаш уклучуваат суперспорт али во Скопје нема.
Епа на нет му е мајката.

Van Nistelrooy and Diarra called up; Ramos and Gago out

Рамос изгледа уште не е спремен..

Сакам второ полувреме да влезе Руд место Раул, и да видимо како ќе работаа заедно со Карим :) Иначе утре све некако ми иде на Х утакмицава, незнам зошто. Увек биле тешки гостувањава во Барселона кај Еспањол, дај боже да грешим :)

Додека другите играа со репрезентациите, а неколкуте играчи тренираа, Пелегрини го земал на око Игуаин. Го прател многу добро, и заклучил дека може да му се укажи шанса утре. Како што читав некаде, можно е утре да го видиме Игуаин во прва постава, a Раул на клупа. Исто така би можел да одмара и еден од Ласана Диара и Кристијано Роналдо, затоа што и двајцата одиграа по два натпревари за репрезентациите, и чувствувале замор.

За натпреварот со Еспањол, ко лани доста ќе е. 0 - 2 :)

Исто така за утрешниот натпревар, т.е денешен веќе не е повикан и Ван Дер Варт. Стварно ме чуди зошто е изоставен...

Според АС.

............................Игуаин..........................

Бензема...............Гранеро....................Кака

...............Алонсо..............Гути...................

Марсело......Мецелдер.....Албиол......Арбелоа

............................Касиљас.......................

Резерви: Дудек, Гарај, Диара, Дренте, Лас, Роналдо, Раул и Руд

До после можно е да има и измени, ама како и да е најверојатно Роналдо и Лас нема да го почнат натпреварот од почеток

И ајде нека доаѓа 20:00 ми се глеа ми се рика:vozbud: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom