Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ај јбг за Робен, отиде шо отиде овие у управа утнаа работа шо утнаа, ама има 1 позитивна ствар а тоа е шо ќе нема кој да скржави на утакмици а ќе има и помалку нервози хаха:)...а Рибери неќам да дое ни случајно...:nenene::nenene::nenene:

офф леле не се гледаат фудбалерите по убавина :pos2:
инаку Мадрид убаво каѓа пред неколку страни никогаш не сме имале подобар состав :pipi:

Па незнам... јас не, ама сигурен сум дека Арсенал т.е Венгер и многуте други паметни екипи ќе ги потрошат на многу по корисен начин откако Перез . Со тие пари ќе си има и за трансфери, и за долгови, кредити итн . А не сиротиот Пелегрини му тупнале еден куп звезди, па ајде ќе го видам во новава сезона . Го здоболе на Переза дал Реал у оваа сезона ќе земел Ла лига или Лига на Шампиони... битно он ќе си профитира и цело време ќе ве залажува со вакви трансфери... ко тој да знае кој е клучот за успех на еден тим .

Де бе не тропај на памет, Перез ќе профитирал, како може он да профитира кога клубот не е во негова сопственост, всушност, не е во ничија сопственост, сите заработени пари одат во буџетот на клубот, па ќе се чудите со отворени вилици како може Реал Мадрид да потроши 300м у едно лето, е може баце.

Не залажувале, па јебига, некој го залажуваат со wpoty играчи, некој со 15 годишни бивши тутуноберачи од Африка.

И вие остали пациенти од фан клубов дај доста кењајте за Перез жити се, го продаде Робен и скрос го сменивте мислењето за него, како тој да не е истиот човек шо за помалу од еден месец ги донесе Кака и Роналдо.

Јас можеби немам, но сепак можам да се пофалам, со тим кој сами си го градиме, со кој сами се справуваме, каде со 10 000 000 фунти секоја година се бориме за титулата, каде играме финалиња и полуфиналиња во ЛШ, можеби без некој голем успех, но горд сум на момците кои даваат се на терен, кои плачат кога грешат, каде за разлика од нас, кај вас, идат само заради парите, каде и Роналдо и Кака, нема да донесат титула оваа година !

Ние можеби немаме пари како вас, но имаме Тренер кој вие го баравте, но тој самиот е доволно паметен, да сфати дека тренерите на Реал се само марионети, кои се управувани од Перез, Тренер кој е 15 години на чело кој донесе 10 титули, кој секогаш ке има подршка од сите нас, за тоа што го прави ?!

Кажи дали повеке те исполнува кога Роналдо ке даде гол, или кога Раул ке даде гол ?!

Кај нас се сите Рауловци, сите се наши деца, кои вистински го сакаат клубот !

Повекето кои си заминаа, жалат што си заминаја, од тимот каде што имаја се, каде сите му се благодарни на Венгер, каде од играчи непознат направи супер ѕвезди ! Анелка купен за едно евро продаден за 40 000 000, и плус многу слични како него !

Извинете за спамот ! Нема повеќе ! Ветувам

Гледам во фан-клуб Арсенал имаш пишано дека не потресе постов. Да ти кажам само дека си многу грешка. Нема потреба бидеме потресени. Нека освојат Арсенал Лига на шампиони, па ќе правиме муабет. Можеби Реал нема поминато осмина финале на Лига на шампиони 5 години, меѓутоа зад себе има оставено 9 титули во Лига на шампиони, од кој јас на 3 многу добро се сеќавам.

За тоа дека Кака и Роналдо дека нема да донесат титула, само ќе ти кажам едно големо :nesvest: затоа што нити си Нострадамус, нити Баба Ванѓа па да знаеш дали ќе донесат. Сети се на првата ера на галактикосите. Истата таа година Реал освоија Лига на шампиони. Значи можам да кажам дека имаа целосно нов тим, нов тренер, па пак освоија Лига на шампиони. Не гледам причина зошто и сега не би се случило тоа.

Што ако имате млади играчи на терен ? Што ако гинат тие на терен, кога нема никакви резултати. Мене брат ме заболе кој играл за Реал, и дали бил од младинска школа, или бил купен за 100 милиони. Мене брат ова ме прави горд да навивам за Реал:

La Liga Winners: 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08

European Cup/UEFA Champions League Winners: 1997–98, 1999–2000, 2001–02
Има многу титули. меѓутоа ти ги напишав овие затоа што за овие ме држи памтењето, и можам многу да се гордеам на овие. А кога Арсенал ќе ги освои овие, е тогаш може да правиме муабет.
Кажи дали повеке те исполнува кога Роналдо ке даде гол, или кога Раул ке даде гол ?!
ГОЛ знаеш што е ГОЛ ?! Не ми е важно кој го дал, ако сакаат и самите нека си ги даваат. Постигнат е гол, и тој гол ги носи Реал до победи.Силата на Реал е во сите играчи, во колективноста, а не во Раул. Раул е само една икона на Реал, најдобар стрелец во ЛШ, и секој фан на Реал е горд на неговите постигнувања.

Се сеќаваш на првите галактикоси ? Зидан, Бекам и остали ? Епа, истата таа година, кога беа купени, Реал освои Лига на шампиони. Кога во тимот имаш вакви врвни фудбалери, и кога нивната форма е на многу високонив многу е лесно за уигрување, и самите веќе си ја знаат својата работа. Тешко се уигрува тим со млади, недокажани надежи, од кој многу се очекува, а во повеќето случаеви излегува обратното....
znaci vaka kolku so se sekavam poslednata titula evropski prvkak real ja imase 2001/02 sezonata togas igraja figo zidan ronaldo roberto carlos da ne vikam ne ama kolku sezoni igraa zaedno i so vi zakaci juve so tie igraci veke vo narednata 2002/03
ova kolku za potsetuvane
Juventus - Real Madrid 2-0 Champions League 2005 (4/5)

e zaradi ova vikam deka real treba da gi uigra ubo igracite a ne da me kritukuvate aj pozz

Ajde zaboravite na se sto bese i sto se slucuvase vo tekov na letoto.Deneska pocnuva sezonata,atakuvame na uste edna titula vo Primera i posle dolgo vreme vo LS.

znaci vaka kolku so se sekavam poslednata titula evropski prvkak real ja imase 2001/02 sezonata togas igraja figo zidan ronaldo roberto carlos da ne vikam ne ama kolku sezoni igraa zaedno i so vi zakaci juve so tie igraci veke vo narednata 2002/03
e zaradi ova vikam deka real treba da gi uigra ubo igracite a ne da me kritukuvate aj pozz

Не ми беше тоа зборот. Зборот ми беше дека Реал истата таа година имаше потполно нов тим, нов тренер, па успеа да освои Лига на шампиони. Не ја гледам причината зошто и сега не би можело да се повтори истото.

И да, уште неполни 10 часа, и започнува шоуто. :vozbud:

Пелегрини: Ќе играме возбудлив фудбал.

Тука

Не ми беше тоа зборот. Зборот ми беше дека Реал истата таа година имаше потполно нов тим, нов тренер, па успеа да освои Лига на шампиони. Не ја гледам причината зошто и сега не би можело да се повтори истото.

И да, уште неполни 10 часа, и започнува шоуто. :vozbud:

Пелегрини: Ќе играме возбудлив фудбал.

Тука
abe vidi ok toa ama sepak ovie se sepak mladi igraci i ke im treba vreme da se uhodat vo stilot na igra na real so sreka vecer

офф леле не се гледаат фудбалерите по убавина :pos2:
инаку Мадрид убаво каѓа пред неколку страни никогаш не сме имале подобар состав :pipi:
Шо бе офф лелее??? Ја никад не ги глеам фудбалерите по убавина...као за на пр. Робен јес да ме нервираше али пишав на предходните стр дека ств ми е жал шо си иде, а истово гласеше и за Снајди. А иначе Рамос ми е омилен фудбалер, па сеа тоа треба да значи дека Реал ги сакам само ради него или зашо е убав(а и не е нешо убав баш)...така да следен пат немој со вакви ствари...:back:

Бензема ќе ја носи сега веќе слободната 11-ка

Може ќе има и други промени Арбелоа 19 исто како во националниот состав Бензема 10 исто како во националниот состав и Лас 16 :toe:
...незнам но мислам дека многу бројки ќе бидат изменети

abe vidi ok toa ama sepak ovie se sepak mladi igraci i ke im treba vreme da se uhodat vo stilot na igra na real so sreka vecer

Не ме смеј жити бога, Реал овие играчи што ги купи во овој трансфер период ако се млади, тогаш не знам што гледаш ти. Можеби се млади, но се полни со искуство...

Не ме смеј жити бога, Реал овие играчи што ги купи во овој трансфер период ако се млади, тогаш не знам што гледаш ти. Можеби се млади, но се полни со искуство...
me sfati pogresno brat ti ti vikam deka sepak ke im treba vreme na spanski stil da se uhodaat ne e lesno anglija ili italija so spanski stil na igra pozz

Што к*р се замарате со другиве бе? Тим со ѕвезди?!?! Кои ѕвезди бе жити мајка, ајде кажите?!?! Бензема за ѕвезда го рачунате?! Игуаин за ѕвезда го рачунате?! Албиол ѕвезда?! Марсело ѕвезда?! Диара ѕвезда?! Пепе ѕвезда?! Вие не ни знаете што е зборот ЅВЕЗДА, вие мислите дека секој познат играч е ЅВЕЗДА!!! Вие си го имате тој проблем, не ние. Вистински ѕвезди во тимот се: Касиљас, Кака, Роналдо и до некаде Раул може да се каже. Затоа не ми го пукајте дека цел тим ни е ѕвезди!! Значи Барса им се сите ѕвезди у тимот а? Пујол, Ибра, Меси, Анри, Чави???? Дај не давите више со тоа “ЅВЕЗДИ“, ми се ежи кожава више од тој збор!!!

Вечер идеме на победа, очекувам убедлива да биде.

Што к*р се замарате со другиве бе? Тим со ѕвезди?!?! Кои ѕвезди бе жити мајка, ајде кажите?!?! Бензема за ѕвезда го рачунате?! Игуаин за ѕвезда го рачунате?! Албиол ѕвезда?! Марсело ѕвезда?! Диара ѕвезда?! Пепе ѕвезда?! Вие не ни знаете што е зборот ЅВЕЗДА, вие мислите дека секој познат играч е ЅВЕЗДА!!! Вие си го имате тој проблем, не ние. Вистински ѕвезди во тимот се: Касиљас, Кака, Роналдо и до некаде Раул може да се каже. Затоа не ми го пукајте дека цел тим ни е ѕвезди!! Значи Барса им се сите ѕвезди у тимот а? Пујол, Ибра, Меси, Анри, Чави???? Дај не давите више со тоа “ЅВЕЗДИ“, ми се ежи кожава више од тој збор!!!

Вечер идеме на победа, очекувам убедлива да биде.

Сите играчи што ќе направат трансфер во Реал Мадрид, автоматски стануваат ѕвезди, па макар да дојдат и од Англија конференција...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom