Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја мислам дека човеков е гладен за да се докаже едноставно си го сака Реал и тоа е нејке да си иде а верувајте ако сака може да фати место у прв тим
Не го бркајте пред време зашто може да ви носи мн радости
Спортски Поздрав
Истото би го кажал и за Снајдер, разликата е што не е дете на Реал, така да клоца![]()
Снајдер најдоброто до себе го даде под Шустер, така да незнам зошто он не му ја нашол вистинската позиција. Последните две години Гути е подобар од Снајдер.
Последнава сезона, Снајдер стартувал на на 25 утакмици, постигнал 2 гола и 2 асистенции. Гути, стартувал на 17 утакмици, 3 гола и 6 асистенции...
За минатата година мислам дека не е потребно, затоа што се знае кој беше прв во асистенции во Шпанија. Кај се тие асистенции и голови на Снајдер што ги кажуваш? Добра форма имал само на крајот на ланската година, и на европското првенство. После се повреди, и нема покажано добра игра, цела сезона. Ја ја заборавам добрата игра на Снајдер, затоа што беше краткотрајна, али ти ја забораваш играта на Гути која беше константа низ цела сезона. Моментално, Гаго Гранеро и М.Диара ги ставам пред Гути и Снајдер, од резервите. Нема шанса да игра, не ни треба играч како Савиола, само платата да ја троши...
![]()
10ка за Лас, 2ка за Арбелоа...
Абе ја глеаше некој на канал 5 таа емисијата...ги имаше Кака и Кики и кажаа паметни ствари...али тоа шо кажа ди стефано ептен поштуем.![]()
OVa go imase deneska na Kanal 5.Abe izvinete sto kasnam bev otsuten, ova so Sneider gotovo e vece barem jas taka procitav.Ako e taka znaci budali sme takov igrac sto davame.