Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ВДВ покажува дека заслужува да остане но штета што има премногу резрвни играчи за таа позиција :nesum:

Ako ne vleze roben togas 90% sum siguren oti ke go prodadat.

КАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИММММ ииии 1:0 :vozbud:

Uste na 1 utakmica se gleda deka sme izbrale podobar igrac od vila :vozbud:

Ајде честито победа па нека се множа:) Ама овој Бензема е Ѕверка секоја чест за доведувањето на овој играч БРАВО! :)

Ај нека е со среќа деби победа за Пелегрини :vozbud:

Секоја чест за Бензема!
туку момент во второ полувреме ми беше кога ги дадоа Роналдо и Гути од клупа како се смееја :vozbud: Премногу среќни делуваа еден до друг :back:

Бензема ЅВЕР!!!!! Браво и за Ван дер Варт и Парехо. Сеуште мислам дека 90 милиони беа многу за Роналдо (дај Боже да грешам). Ипак честито прва победа на Пелегрини, да му се множат.

Овие од Goal.com најбрзи се или можеби се видовите и они не се свесни :pos: Утакмицата од 21:00 a веста демек ставена во 19:35 :pos2:

....Ни самите не се свесни колку се брзи со новините:pos: ..... т.е. колку глупо изгледа изменета вест :tapp:

Ајде дечки честита победа уште 38 во ла Лига и 13 во ЛШ достасе
Инаку се извинувам што ме немаше некое време бев малку да одморам, но не е битно , битно сме ТОП!!!
Хала Мадрид

Епа ај честитки и од мене за победата и Бензема здрав и жив да е и да дава уште мн голови, а за Роналдо не се секирајте ќе се опраи, може Гути го притиска нешо да не се замара сеа пред подготовките за свдба...:P:):back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom