Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1.Рибери е подобар играч за разлика од Снајдер и Робен но и јас се согласувам дека треба да го откажете тој трансверзашто не би било добро да се продадат Робен и Снајдер зашто... сепак се играчи кои се одлични и искусни ...
2. И јас брате сакам да дојде Хунти кај нас , и жал ми е што не искочи све у ред иако имаше добра сезона лани... но ако дојде кај нас ... ќе игра и ќе му остави Венгер можност да се докаже:pipi:

Добро би ви дошол во Арсенал Хунтелар, би се вклопил и со начинот на игра и со годините и се, меѓутоа покрај Аршавин и Бендтнер тешко дека ќе добие првотимски статус туку-така

Дали може да се рамни Хунтелаар со Бендтнер?
А Аршавин и РвП ни се повлечени напаѓачи... само Бентнер и Волкот ќе останат за Шпицот е тука место Бендтнер ќе влезе Хунти а Волкот ќе игра и друго зашто тој го бива за скоро све во офанзива...така да ако ни го предадете Хунтелаар ќе ви бидам нај најблагодарен посебно според тоа што обично во премиер лига успеваат холанѓаните :smir:

Што ќе ни е Рибери бе?! Аман доста е со крила, да се земе Чаби или некој сличен на него по квалитет за таа позиција, и доста е. Робен поарно да остане отколку Рибери да дојде.

ps...

Satellite

Роналдо само изиграва нешто на тренинзиве, имаше уште една слика ама никако да ја најдем...

Пази само како го гледаат овие од страна :P

Гонзало ... "Што му е на овој бе..."

:)))

audi_02.jpg

Подарок за свадбата на Чаби, потпишан од F.P со картичка позади :)

marca.com pisuva deka Benitez ne smeta veke na Xabi,taka da ova e dobra vest za Florentino i za site vas

Не смета на Чаби, ама не треба да смета ни на повеќе од 27 мил. За 40 и нешто нека го продаде на Сити ако сака.

Последните информации се дека бараат 30 милиони фунти, и Перез ќе ги плати тие пари.

Абе за Рибери ја си се изјаснив веќе дека не сакам да дое, а за Чаби може ама да, као што кажа боби4е малце со тоа цените нека си се смират и нека не очекуваат сите дека шо ќе посакаат, тоа ќе добијат...Хунти мн нормално дека сакам да остане, а за Робен ватевер зашо мн ме нервира шо скржави...ако остане се надевам нема да биде пак таков...надежна сум:):pipi:

Ako дојде Чаби, М. Диара си оди а?

Од Диара поише пари се вадат, така да Диара.

g0716.jpg

Горе десно. Не мора да значи дека ќе си оди Диара, он ќе биде замена за Лас а Гаго за Чаби...

Вака така никој нема да си оди: Ништо од десетмината шо ќе напуштаа : добро, досеа Канаваро и Савиола, уште Јави Гарсија побргу да се сметне, Хајнце и ВДВ.

Ја мислам дека нема никој да си отиде вака као шо им тргнала работава:) Нека си седат сите...плата си зимаат, фино им е, еве старциве можат да послужат за да продаваат семки и сончоглед и на др нешо ќе им најдат работа и готово...:):back:

Салгадо: „Кристиано е како авион!“

Хахахха, на стариов брз му е :) Можем да замислим кога игра против него на тренинг, неможе да го види а не да го стигне :) Ебате старецот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom