Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не не не ни треба Рибери дефинитивно премногу играчи ќе имаме во средниот ред катастрофа ќе биде а и наредната год светско играчиве ќе сакаат да играат за да се покажат за бидат викнати за Сп ќе нема место за сите во Реал ако го земат и него:helou: ако планираат уште некое засилување би сакал да дојде некој лев бек

Нема Игуаин да игра на тоа место,туку Робен.
И мала исправка,не е Снајпер,него Снајдер

Робен веќе е созреан,Игуаин треба уште да учи,иаку во него се крие голем талент

Е па баш покрај вакви играчи се созрева :vozbud: а не на клупа :nenene:

Abe kakov Snajder i Roben ako napravi takva greska Perez stvarno ke propadne se so napravi so Kaka i Ronaldo mislam stvarno nema smisla samo Robben poveke vrede od Riberi a ne pa i Snajder i plus pari nikoj ne vrede tolku.

Робен веќе е созреан,Игуаин треба уште да учи,иаку во него се крие голем талент
Да речеме дека е несозреан, иако го носеше на грб Реал Мадрид сезонава, пак е подобар од Робен...

Да речеме дека е несозреан, иако го носеше на грб Реал Мадрид сезонава, пак е подобар од Робен...
За созревање треба уште. Дека ја влечкаа цела сезона со Робен, и тоа да. А Игуаин да игра на крилна позиција мислам дека нема да се снајде толку добро, минатата сезона ептен немаше кој сам да си создаде шанса па го враќаа на таа позиција за да може да прифати топка и да повлече акција, а сега рачунај дека ги имаме Кака и Роналдо, тие ке повлекуваат сеа напади. Игуаин сеа само напред у тандем со Бензема и да пунат голови, на крилна позиција, не би го играл, Робен ке изигра многу подобро.

Не би рекол,Игуаин има карактеристики на класичен напаѓач,кои многу потсетуваат на Раул,а Робен има пасинг,добра техника,и добро знае да нападне

Vaka mislam bi bilo top, ribery ne e potreben uopste
a ako se soglasi snajder da e substituion bi bilo super
plus roben i ronaldo bi si gi menuvale mestata od vreme na vreme
HALAMADRID :salut:

---------benz--------iguain---------(sub hunterot)

roben------------kaka---------------roni

-------alonso?----------lass-----------

marcelo------------------------maicon?
----------albiol------ramos-----------

----------------1iker------------------

Ако знае некој нека пише у колку саат почнува презентацијата на Роналдо и дали ќе ја има негде на нет... ако ја има нека стави линк.

Ако знае некој нека пише у колку саат почнува презентацијата на Роналдо и дали ќе ја има негде на нет... ако ја има нека стави линк.

Би требало да ја има на официјалната страна на реал мадрид

www.realmadrid.com

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom