Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Факт е дека мора да зееме напаѓач, како што кажа Армин предводник. Неможеме да се потпреме на Раул и Руд, ајде на Руд некако ама на Раул...Хунти е тука и криво ми е што не игра, сигурен сум дека со ваква средина ќе дава многу голови.

А за играчите од кои МОРАМЕ да се ослобоиме се: Дудек, Салгадо, Хајнце, Дренте, Хави Гарсија и Савиола.

ок за Раул и Руд до негде а Хунти и Игуаин што ќе им правиме???? или и тие на клупа?? Нема шанси Хунти и пред се Игуаин заслужуваат многу подобар третман од само епизодни играчи лани се крстевме во Игуаин а сега да седи на клупа никако

И ја не сум сигурен дека треба да зееме напаѓач, џабе си праиме филмови ние тука, Раул пак ќе игра.

А доаѓа година во која се игра СП, Руд, а осбено Хунтелар воопшто нема да биде задоволен ако седи на клупа.

ДА, сите ке гледаат да се докажат во клубовите , а Хунтелар не ми се верува дека ке најде место кај нас :( колку и да несакам Раул пак ке остане во стартни 11! Дај боже да го седнат на клупа и да го ставаат на некој утакмици не на секакви, Хунтелар е понеискусен од Раул али завршницата му е 10ка коа ке влезе у форма!Игуаин цела ира со Робен ја "мкнеше" минатата сезона така да заслужуваат да играат според мене, некоја измена да се остаи и све друго АУТ! а Дренте подобро е Лоан, по сигурно е може ке се покаже, ја мислам подобро е него директен трансвер, па сеа вие као мислите, Незнам :)

Раул еднаш јадеше гомна за Перез, нема да ме чуди ако поминува повеќе време на клупата.

Дренте на лоан би го ставил само за билдање цена

Па коа дојде Перез имаше нешо изјава за 50че би го шитнал :D. Значи не би бил проблем да му шепне на Пелегрини да го чува на клупа. Хунтелар + Игуаин :drk: Rud + Игуаин Руд + Хунт

Хунтелар не го ставајте во комбинација, ако треба некој да стои на терен, Раул ќе биде.

ако раул остане голем човек каков што е сигурно би се жртвувал за тимот но едно не ми е јасно кој ќе собере храброст да му ја соопшти таа вест

ако раул остане голем човек каков што е сигурно би се жртвувал за тимот но едно не ми е јасно кој ќе собере храброст да му ја соопшти таа вест

Ja ќе му кажам само нека ми рече некој :icon_lol:

attachment.php

Па коа дојде Перез имаше нешо изјава за 50че би го шитнал :D. Значи не би бил проблем да му шепне на Пелегрини да го чува на клупа. Хунтелар + Игуаин :drk: Rud + Игуаин Руд + Хунт
Сите комбинации бе биле одлични покрај таков среден ред, али замисли ја третата опција, Руд + Хунти коа ке го фатат Холандското , машини ке пуцаат на секоја утакмица со по 3-4 гола :vozbud: Јес да Игуаин не би го остаил на клупа. Само кажав колку да се замисли :)

Добра средина ќе имаме наредната сезона нападот би требало партали да праи не ни треба напаѓач јас мислам премногу гужва ќе се создаде така

Факт е дека мора да зееме напаѓач, како што кажа Армин предводник. Неможеме да се потпреме на Раул и Руд, ајде на Руд некако ама на Раул...Хунти е тука и криво ми е што не игра, сигурен сум дека со ваква средина ќе дава многу голови.

А за играчите од кои МОРАМЕ да се ослобоиме се: Дудек, Салгадо, Хајнце, Дренте, Хави Гарсија и Савиола.
80 % сите фанови на реал се ЗА да се ослободиме од нив.
Само за Виља сум да дојде во реал, каков Ибрахимович.. тој ли ќе ни биде предводник!? Или па Форлан? :tapp: Смешно е... Подобро да си останат Игуаин и Хунтелар и поголема минутажа да добијат и сигурен сум оти од нив ќе излезе предводникот а не само пари фрлање по други. А за раул жално но вистиното, НЕГОВОТО ВРЕМЕ ПОМИНА МНОГУ ОДАМНА.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom