Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам, како би реагирал Рибери, доколку би добил директна покана од неговиот идол, Зидан?:raz:
Ја се прашувам како ќе реагираат од ман утд ако им ја земеме директната замена за Роналдо :)

Ako дојде Рибери, Робен шиткање. Крила, Кики и Рибери, плејмејкер Кака, зад Кака -кој сакате.

Роналдо ќе игра полушпиц ако дојде Рибери, така рече Пелегрини... или бар ја така го разбрав :)

Па и да не земеме напаѓач големи јајца, Кака и Роналдо местат а Руд пика, уживанција :)

Не летајте толку за Негредо. ПРЕМНОГУ наши играчи што играле надвор играле супер, а кога ќе ги вратиме се жива пропаст. Вреди да се проба може е исклучок, ама не е притисокот ист да играш во Алмерија и во Реал.

Не летајте толку за Негредо. ПРЕМНОГУ наши играчи што играле надвор играле супер, а кога ќе ги вратиме се жива пропаст. Вреди да се проба може е исклучок, ама не е притисокот ист да играш во Алмерија и во Реал.

Во секој случај е подобар од Ел Солдадо:helou:

Башка со играчите позади него тешко е да не бидеш добар.
Ако дојде Виља не би ми било криво да напушти, али за Форлан да го мењаат.:nenene:

30 минутно клипче, кое топло им го препорачувам на сите што сакаат да уживаат.

Еве дел од клипот

Линк за целиот.
http://www.megaupload.com/?d=5R25LUM9

Ne se slozuvam so tebe. Real doduse ima dobra skola i mozam da kazam deka od skolata imate igraci na koj moze da se temeli idninata na real no problemot e vo toa sto real e klub prenatrupan so zvezdi i nikogas mu nema ukazano sansa na pomladite od castilla.Da go zemam za primer soldado(koj odlicno izigra vo osasuna) go vratija i go upropastija,ne zaradi toa sto slabo igrase nego zaradi to sto nikogas ne mu ukazaa sansa da pokaze i dokaze kolku znae(go forsira raul i guti poveke od nego).Dokolku se vrati negredo istota slucka ke bide t,e nikogas nema da dobie sansa da zaigra a iskreno moe mislenje e deka e prekrasen napagac(so tim kako almeria da postignes 19 gola vo edna sezona govori dovolno za negovite kvaliteti).:smir:

А зошто запреа преговорите со Виља?? малце им се 25м + Негредо??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom