Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не знам, како би реагирал Рибери, доколку би добил директна покана од неговиот идол, Зидан?:raz:
Ја се прашувам како ќе реагираат од ман утд ако им ја земеме директната замена за Роналдо :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ако дојде Рибери ќе имаме премногу дриблери во тимот....секој ќе сака да се докаже пред 80.000 публика:pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ako дојде Рибери, Робен шиткање. Крила, Кики и Рибери, плејмејкер Кака, зад Кака -кој сакате.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Роналдо ќе игра полушпиц ако дојде Рибери, така рече Пелегрини... или бар ја така го разбрав :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па и да не земеме напаѓач големи јајца, Кака и Роналдо местат а Руд пика, уживанција :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не летајте толку за Негредо. ПРЕМНОГУ наши играчи што играле надвор играле супер, а кога ќе ги вратиме се жива пропаст. Вреди да се проба може е исклучок, ама не е притисокот ист да играш во Алмерија и во Реал.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не летајте толку за Негредо. ПРЕМНОГУ наши играчи што играле надвор играле супер, а кога ќе ги вратиме се жива пропаст. Вреди да се проба може е исклучок, ама не е притисокот ист да играш во Алмерија и во Реал.
Во секој случај е подобар од Ел Солдадо:helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Башка со играчите позади него тешко е да не бидеш добар.
Ако дојде Виља не би ми било криво да напушти, али за Форлан да го мењаат.:nenene:

30 минутно клипче, кое топло им го препорачувам на сите што сакаат да уживаат.

Еве дел од клипот

Линк за целиот.
http://www.megaupload.com/?d=5R25LUM9

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Ne se slozuvam so tebe. Real doduse ima dobra skola i mozam da kazam deka od skolata imate igraci na koj moze da se temeli idninata na real no problemot e vo toa sto real e klub prenatrupan so zvezdi i nikogas mu nema ukazano sansa na pomladite od castilla.Da go zemam za primer soldado(koj odlicno izigra vo osasuna) go vratija i go upropastija,ne zaradi toa sto slabo igrase nego zaradi to sto nikogas ne mu ukazaa sansa da pokaze i dokaze kolku znae(go forsira raul i guti poveke od nego).Dokolku se vrati negredo istota slucka ke bide t,e nikogas nema da dobie sansa da zaigra a iskreno moe mislenje e deka e prekrasen napagac(so tim kako almeria da postignes 19 gola vo edna sezona govori dovolno za negovite kvaliteti).:smir:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Леле ќе ме убие неизвесноста....нема ни еден трансфер по последно време....да не е на одмор Ф.Перез? :pos2::pos2:

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
А зошто запреа преговорите со Виља?? малце им се 25м + Негредо??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom