Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не летаме во облаци многу ке ги тепаме 3:0,4:0 бидете малце посериозни оти Лион не е екипа за потценување не е Тенрифе или Ксерез...

Се надевам вечерва играчите ке го сватат сериозно натпреварот и ке излезат на терен за да победат не ме интересира резултатот само да биди во наша полза и да го минеме ова ебено 1/8 финале.:real:

Што се случи со составот.Кој ќе игра дефинитивно Гранеро или ВдВ?Како и да е вечерва посакувам да грми Бернабеу нешто слично на она со Севиља.Вечерва треба да ја покажеме нашата големина и да го поминеме она кобно 1/8 финале.Се гледаме радосни на полувреме.позз:smir:

Само да ве потсетам кога бркавте резултат против Алакорке:smir: иначе со среќа нека ви е, тепајте ги да фатам и ја кладилница некад :)

Се најавува Гранеро. А и според досегашните бирања на Пелегрини најверојатно тој ќе стартува, а ВдВ ќе влезе ако не иде. Само ме плаши дека овде нема да може да има поправки како со Севиља.

Сепак се ќе се знае за неколку минути, првиот натпревар Мамаду беше изненадување, али тешко сега МП да смени нешто од ова.

Момци јас ве напуштам едно 3-4 часа и ви посакувам после заедно сите да се радуваме, нема да кажам нека ни е со среќа, само нека победи подобриот :smir:

Бидете без гајле здрави прави дечкиве ги пратив во Канал 5 и им реков да пртатат поздрави иначе течко нив:pipi: И се на се ќе накај 14-15 души, ако не заебат кумановците, зашто додека ги чекаа пред Германос нив ги немаше:toe:....Ватевер среќно вечер и идеме на победа иначе шишање.:back:
HALA MADRID

Ве напуштам сега, со среќа нека ни е. Ќе ни треба

Ајде ајде!!!! Сега неможем да пишем ништо, ме пука многу адреналин :)

HALA MADRID!!!!!!!!!

Дечки пред малце бев со вашите другари на рекорд,дојде диџеј манга и отидоа,иначе ги има околку 10 - 12 души :toe:очекувам победа

Опааа наваивачи на Милан ќе има...
Јаки се овие нашиве така да ќе нема проблеми.Ајде отидов и ја после заедно да славиме..

Очекувам Гонзало да распали.
А, и Роналдо.
Ќе го јаде Лион поштено.

Кој се бе вие на канал 5 викат биле од фан клуб кајгана...????? (Навивачи на Реал)

Од кај си? - фан клуб кајгана!:pos2::pos2:

таму живее легендата! како и да е рекламација прва класа! Acid му платил сигурно.:pos2:

Кој не е тука да дигне рака :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom