Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно прашање
Денес се успав и забораив да глеам Топки а колку што знам денес беше таа емисијата коа требаа да ги даваат репортажите од Мадрид и Барселона
Знае некој дали и кога има репрза ?

денес реал ке си тепа па што сака нека биде...оваа шанса нема да ја пропуштат за 1 место...
ајде реал покажете им на овие босиве кој се кралските убици:smir:

Хехехе интересно ...кралски убици....:vozbud: Не сум слушнал дека е убиен кралот на Шпанија:toe:

па не значи тоа дека е убиен кралот бе...туку зошто тимот е све со добри голгетери и ми текна на кралските убици хехе:wink:
нека започне веке утакмицата неможам да чекам у к...ц

Едно прашање
Денес се успав и забораив да глеам Топки а колку што знам денес беше таа емисијата коа требаа да ги даваат репортажите од Мадрид и Барселона
Знае некој дали и кога има репрза ?

Знае некој ???

Виде брат види си на канал 5 на телетекс...програма за следната недела и ќе видиш...
Иначе вечерва сакам вака да ни изгледа напаѓачката 4-орка
Игуаин Ван дер варт Роналдо

Бензема
3 најмалце не ни бега........:smir::smir:

http://www.kanal5.com.mk/Default.aspx?mId=120
Ете тука можеш да ја изгледаш денешната епизода:)

Фала брат ќе се заколев што испуштив собајлето

Виде брат види си на канал 5 на телетекс...програма за следната недела и ќе видиш...
Иначе вечерва сакам вака да ни изгледа напаѓачката 4-орка
Игуаин Ван дер варт Роналдо

Бензема
3 најмалце не ни бега........:smir::smir:

Немаше ни на страната ни на телетекст до 23 беше програмата

Ајмо дечки само да пожелам многу среќа на денеѓниот натпревар,знам дека сме фаворити и супер играме,но Осасуна е незгодна екипа.Се гледаме на после натпреварот.Позз:smir:

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Raúl Albiol, Garay, Arbeloa; Xabi Alonso, Lass, Marcelo, Van der Vaart; Cristiano e Higuaín.

Osasuna: Ricardo; Azpilicueta, Roversio, Miguel Flaño, Monreal; Puñal, Nekounam, Juanfran, Camuñas; Aranda y Pandiani.

Ај со среќа. :helou:

Ако имаш да кажеш нешто за Барса, пиши кај нив у фан клуб, нас не не интересира тоа.

Е ај кога некогаш ќе напишиш Барса,јас ќе ти речам,пиши кај нив....
НОООБ ЕДЕН !

Ако имаш да кажеш нешто за Барса, пиши кај нив у фан клуб, нас не не интересира тоа.

Е ај кога некогаш ќе напишиш Барса,јас ќе ти речам,пиши кај нив....
НОООБ ЕДЕН !
Има право он. Темава е Реал Мадрид, и се пишува се во врска со самиот тим. Никој неможе а и нема логика да изнуди информации за Барселона од овој фан клуб.

Ај и ја да пишам нешо вака после новава година...вечер чекам победа и ич не ми е гајле, нека фучат таму дечките и конечно на 1во место да се стаиме, доста им беше радување на др.:pipi::back:.......ајт поздрав

Ќе не даваат ли некаде?:toe:
EDIT: Мислев од 22 играме

Слабо прво полувреме дечки , ај се надевам дека во 2-то полувреме ќе успееме да постигнеме барем 1 гол , тогаш ќе биде многу по лесто.Иначе Арбелоа и ВДВ дефинитивно најдобри во 1 дел ! Поздрав , и со среќа во 2то.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom