Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Горе-долу кога беа лани повредени пола тим ни ваква екипа неможевме да составиме :)

едит: хахаха цела екипа не вреде колку К.Роналдо :tv:

Raul вреди појче од Роналдо ... колку шо има дадено тој за Реал , Роналдо нема толку Влакна на главата... Пис

Ајде малку помош за Пелегрини со стартниот состав :vozbud:
http://www.marca.com/2009/09/01/multimedia/graficos/1251814731.html

Завлечете ги играчите и ставете ги на позициите како сакате да изгледа стартниот состав :smir:
Според мене вака би сакал да изгледа...:pipi:

capturen.jpg

Топ е... Само ја би се двоумел меѓу Лас и Гранеро и Игуаин и Руд :)

Едвај чекам да видам како ке функционира Одбраната така.....

Raul вреди појче од Роналдо ... колку шо има дадено тој за Реал , Роналдо нема толку Влакна на главата... Пис

не не, респект за Раул нормално...

Муабетот ми беше горе десно пише колку вреди цела екипа, па вредноста беше околу 75 милиони а за К.Роналдо дадовме 94 затоа :)

не не, респект за Раул нормално...

Муабетот ми беше горе десно пише колку вреди цела екипа, па вредноста беше околу 75 милиони а за К.Роналдо дадовме 94 затоа :)

Моја грешка.... Хала (довршете) :)

Видовте за Гаго 20.500.000 евра а Игуаин 12 милиони алооооо нормални ли се марка

g0903.jpg

Изјавата на Арбелоа во ист стил како она што Шустер го кажа за Рамос дека борбата за стартниот состав ќе го направи подобар а и покрај нив во овој тим секој еден ќе сака да се докаже и ќе го дава максимумот на теренот :vozbud:

g0903.jpg

Изјавата на Арбелоа во ист стил како она што Шустер го кажа за Рамос дека борбата за стартниот состав ќе го направи подобар а и покрај нив во овој тим секој еден ќе сака да се докаже и ќе го дава максимумот на теренот :vozbud:

А за Вано шо пише, шо го ставиле на насловната????

Денес имале лесен тренинг против Кастиља и ги тепале 6:1. Хет трик Игуаин, 1 гол Раул, 1 Ван Нистелрој:icon_lol: и другиот Авто гол. Почесен гол за Кастиља постигна Adam Szalai за ублажуење на пораз. Одлично :)...... на натпреварот уште играле и Дренте Мецелдер Диара Гранеро.... а Гути и Рамос пак у теретана.

Денес имале лесен тренинг против Кастиља и ги тепале 6:1. Хет трик Игуаин, 1 гол Раул, 1 Ван Нистелрој:icon_lol: и другиот Авто гол. Почесен гол за Кастиља постигна Adam Szalai за ублажуење на пораз. Одлично :)...... на натпреварот уште играле и Дренте Мецелдер Диара Гранеро.... а Гути и Рамос пак у теретана.

Edit: 6:2 :)

Рамос се враќа на 15ти Септември, за дуелот против Цирих. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom