Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
btw.. шо се случува со Рамос? толку некоја голема повреда е ?? :uvo:

Му било кажано дека не сметаат повеќе на него, исто како на Хунтелар. Се налутил, и почнал да игра многу грубо на тренинг. Икер го тргнал на страна и му објаснил некои работи :) Ќе тренира со ВдВ дур не го напушти клубот... бар според Марка :)

Му било кажано дека не сметаат повеќе на него, исто како на Хунтелар. Се налутил, и почнал да игра многу грубо на тренинг. Икер го тргнал на страна и му објаснил некои работи :) Ќе тренира со ВдВ дур не го напушти клубот... бар според Марка :)

xaxaxa, нема грешка. :pos: :pos: Иван кевосан е сега за Гранеро :-D

Ван дер Ваарт: Сакам да бидам главен во некој клуб надвор од Шпанија

2f71333d8f4b99b4fb8871a098fa3b49Rafaelvandervaart.jpg
Играчот за врска на Реал мадрид и холандската репрезентација Рафаел Ван дер Ваарт кажа дека сигурно ги напушта кралевите летово, но дека не останува во клуб од Шпанија.
“Вечерта кога тренерот ми соопшти дека повеќе не сум му потребен беше навистина пропаст за мене. Никогаш не очекував ваков расплет и затоа и сум многу разочаран.“
Кога во 2008-та му се приклучив на Реал тоа за мене беше исполнување на соништата. Тоа нема да го заборавам иако работите не се одвиваа како што сакав. Јас не сум тип кој лесно се откажува, но мојата ситуација во клубот не ми остава друг избор.“
Воопшто не сум задоволен како Реал се однесува со мене, но тоа е фудбалот. Фудбалерот едноставно нема избор кога клубот ќе одлучи дека си вишок.“
“Не сакам да завршам во некој клуб само затоа што јас сум лесен и евтин трансфер. Сакам да бидам еден од главните во тој тим. Да останам во некој клуб во Шпанија не е опција за мене. Секој клуб би бил врќање чекор наназад па дури и во Валенсија и Барселона. Сакам да уживам во фудбалот некаде надвор од Шпанија.“ - рече Ван дер Ваарт.

:helou::helou:

Коментаторов од линков е:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Инаку не ја гледав, но како што глеав од хајлајтсов Робенчо растура:vozbud:
И Роналдо ќе се изгуби од Кака и Гранеро, ќе биде 5та ѕвезда во тимот :baeh:
Снајдер не влезе во игра а?

Ван дер Ваарт: Сакам да бидам главен во некој клуб надвор од Шпанија

2f71333d8f4b99b4fb8871a098fa3b49Rafaelvandervaart.jpg
Играчот за врска на Реал мадрид и холандската репрезентација Рафаел Ван дер Ваарт кажа дека сигурно ги напушта кралевите летово, но дека не останува во клуб од Шпанија.
“Вечерта кога тренерот ми соопшти дека повеќе не сум му потребен беше навистина пропаст за мене. Никогаш не очекував ваков расплет и затоа и сум многу разочаран.“
Кога во 2008-та му се приклучив на Реал тоа за мене беше исполнување на соништата. Тоа нема да го заборавам иако работите не се одвиваа како што сакав. Јас не сум тип кој лесно се откажува, но мојата ситуација во клубот не ми остава друг избор.“
Воопшто не сум задоволен како Реал се однесува со мене, но тоа е фудбалот. Фудбалерот едноставно нема избор кога клубот ќе одлучи дека си вишок.“
“Не сакам да завршам во некој клуб само затоа што јас сум лесен и евтин трансфер. Сакам да бидам еден од главните во тој тим. Да останам во некој клуб во Шпанија не е опција за мене. Секој клуб би бил врќање чекор наназад па дури и во Валенсија и Барселона. Сакам да уживам во фудбалот некаде надвор од Шпанија.“ - рече Ван дер Ваарт.

:helou::helou:
еден од најкреативните на пазарот.........штета,да одеше во јуве лани ќе беше еден од највлијателните во сериа а...

:vozbud::vozbud: браво ѕверки честито нека ни е победава да ни се множат вакви победи со петарди во противничките мрежи и да овој Касиљас треба да се избричи на ништо не личи вака :pos2:

Свака част за играчиве..Не го гледав натпреварот се изнерввирав оти не можев да најдам стрим и излегов..Честитки за победата,а да кажам не ми се свиѓа дека Пепе играт на местото на Лас. :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom