Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен лоша изработка на сликава :nenene:

Што е тоа што не свана од сликата Дренте или Диара можеби ќе си замине некој од нив Алонсо ја превзима една од тие бројки Негредо или Нистелрој еден ако остане останува со бр 17 ВДВ и Хунтелар со сигурност си одат и што е тоа што не е јасно :toe:

---------------------------игуаин----------------------------

CR9 ------------------------ kaka --------------------- гранеро

--------------------- lass -------------- alonso -----------------

marcelo ---------- albiol ------------- pepe ------------ sergio ramos

-------------------------- casillas -------------------------------

:tv:

Некако не ми иде тимов без Гранеро ја вака би напраил

Бензема со оглед на моменталната форма (предходните 4 меша) каде што просто се изгуби на теренот би го остаил на клупа

Бензема со оглед на моменталната форма (предходните 4 меша) каде што просто се изгуби на теренот би го остаил на клупа

Да ти кажам право и Игуаин се губеше нешто слично како него...:helou:

Ако гледаш само на последните 4 што Бензема не покажал ништо што покажа Игуаин во последните 4 :toe: ...Долга е сезоната ќе има многу ротации

Ако гледаш само на последните 4 што Бензема не покажал ништо што покажа Игуаин во последните 4 :toe: ...Долга е сезоната ќе има многу ротации

Тоа му пишав и јас...Негредо и Раул се во подобра форма:toe::je:

Тоа му пишав и јас...Негредо и Раул се во подобра форма:toe::je:

Негредо и Раул се во подобра форма ама зборам за Бензема и Игуаин
Според мене и двајцата да се во топ форма Игуаин многу е подобар плус по се што прикажа минатата сезона сеа да остане на клупа

Можеби имаме еден играч вишок:toe:

Негредо и Раул се во подобра форма ама зборам за Бензема и Игуаин
Според мене и двајцата да се во топ форма Игуаин многу е подобар плус по се што прикажа минатата сезона сеа да остане на клупа

Можеби имаме еден играч вишок:toe:

Нема вишок играчи...од многу глава ен боли...сети се лани кога моравме да играме и со играчи од Б-тимот:toe:

Неможеш Бензема да го оставиш на клупа заради слаби игри на пријателскиве. Ако гледаме така само младинците сакаат да се докажат на пријателските за да обезбедат место во прв тим. Сепак за мене Карим е прв избор во напад.

Prezentacija treba da ima za 24 casa, zaedno so site drugi sto ne se prezentirani :)

sry za latinica, od rabota pisuam

Satellite

:pipi:

Хунти си замина

http://www.goal.com/en/news/10/ital...ng-news-milan-sign-klaas-jan-huntelaar-report

http://www.marca.com/2009/08/05/futbol/equipos/real_madrid/1249489490.html

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=10527

Криво ми е што на педе*иве од Билан го продадовме, кога веќе беше решено дека ќе си оди највеќе сакав да оди во Арсенал. Али ај, нека му е со среќа, фала за се што направи за Реал, му посакувам се најдобро во животот, но не и во Милан. :helou:

Леле дебили за 15 мил само

Нема вишок играчи...од многу глава ен боли...сети се лани кога моравме да играме и со играчи од Б-тимот:toe:

Кога играме веќе со еден шпиц и ако треба да се бира меѓу Бензема и Игуаин ја мислам дека Игуаин заслужува предност а ако ги споредуваме игрите и головите од минатата сезона пак испаѓа дека Игуаин е далеку подобар

Мислев на вишок играч во нападот Не може Игуаин да седи на клупа по ваква сезона а ни Бензема нема да биде на клупа зошто го купивме сеа и очигледно е дека не дадовме 40 мил евра за да ја грее клупата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom