Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо да не претеруваме супер е, сети се само како изигра лани цела средина ја држеше башка борбен е, сеа што не покажува ништо на пријателскиве не треба одма да се плука по него. Пак ќе си биде прв состав и у овој Реал.

едит: И да не заборавиме дека беше и добар асистент што е одлично за играч од негова позиција.
Знам друже, цела сезона го бранам, добар играч е. Али уште треба да јаде за да биде играчиште.

Тоа е Тоа....... со целосна одбрана Газиме!

Еј. абе јас онака навивам за Реал одамна.. Ама сеа у последн овреме некако не следам фудбал... Али пак сум у тек... Ке ме сакате тука? :smir:

Бај Д Веј... Според моите познавања беше прекрасно што го земаа Бензема... или не?

Колку лоша игра ццц

Еј. абе јас онака навивам за Реал одамна.. Ама сеа у последн овреме некако не следам фудбал... Али пак сум у тек... Ке ме сакате тука? :smir:

Бај Д Веј... Според моите познавања беше прекрасно што го земаа Бензема... или не?

Секој шо навива за Реал е добредојден

Бај Д Беј Бензема нишо не покаа на овие утакмици барем ја ношо не видов

Еј , добра игра колку што успеав да видам последниве 10тина мин, ако сме играле така цел меч, бравос... Ајде не се секирајте уште не сме комплетни, цела одбрана со се Касиљас плус Кака не се тука . Има уште мн да гледаме од тимов.....
Ајде сега без грижи и :
Хала МАДРИД

Не беше лоша играта, посед на топка, напаѓање. Бар знаеме каде мора да се подобрат, во одбрана, особено на прекини.

Конечно следната утакмица ќе ги видиме сите играчи, се надевам и Чаби ќе дојде до тогаш.

Знам друже, цела сезона го бранам, добар играч е. Али уште треба да јаде за да биде играчиште.
Добро тоа е така али ипак на добар пат е, башка е млад 23 години има не е ова све од него има уште што да покаже, со тек на време ќе стане комплетен играч ја има основата, ќе ги подобри менталните атрибути ко на фудбал менаџер :) али ипак ќе видиме колку ќе добива шанса од Пелегрини дека оваа година ќе има страшна конкуренција и тоа ептен зависи во каков играч ке се изгради Гаго. Може не сум компетентен да зборам за него ги немам следено сите мечеви на Реал ама тие што ги имам видено стварно ми оставил голем впечаток и затоа тука дробам за него зашо видов некој плука по него а тоа не е во ред. Поздрав:smir:

Не ми се верува ејјј....:@:@:@ Се надевав дека ова педериве ќе ги тепаме и на раат сеа ќе си тргнам на одмор ама грешка бев очигледноо ај нвм...иначе полека со ова страниве зашо ја ко ке дојдам за 20 дена не планирам очи да ми паднат од читање:pipi: т.е ке глеам да се снајдам да се уклучам од негдее...ајт позз:back::)

Не ми се верува ејјј....:@:@:@ Се надевав дека ова педериве ќе ги тепаме и на раат сеа ќе си тргнам на одмор ама грешка бев очигледноо ај нвм...иначе полека со ова страниве зашо ја ко ке дојдам за 20 дена не планирам очи да ми паднат од читање:pipi: т.е ке глеам да се снајдам да се уклучам од негдее...ајт позз:back::)

Тргни си без грижи... Сигруно им попуштија... Хехехе

"Now I am interested to see how Diego goes against Real. I hope for confirmation that we are on the right track."

Како беше Диего? Се надевам не му задаовлил вкусот на Cobolli :)

Добро тоа е така али ипак на добар пат е, башка е млад 23 години има не е ова све од него има уште што да покаже, со тек на време ќе стане комплетен играч ја има основата, ќе ги подобри менталните атрибути ко на фудбал менаџер :) али ипак ќе видиме колку ќе добива шанса од Пелегрини дека оваа година ќе има страшна конкуренција и тоа ептен зависи во каков играч ке се изгради Гаго. Може не сум компетентен да зборам за него ги немам следено сите мечеви на Реал ама тие што ги имам видено стварно ми оставил голем впечаток и затоа тука дробам за него зашо видов некој плука по него а тоа не е во ред. Поздрав:smir:

Абе Гаго е добар играч и може да стане уште подобар ама ако дојде Чаби тогаш ќе мора да чека шанса од клупа за така да за 1 год ќе го продадеме и он ќе стане играч како Есиен и ќе го купиме за 50 мил пак на 28 год

Како и да вртиш ќе се заебеме

Јас бев 7 дена на одмор, кога се вратив имаше 22 страна испишано. Така да за 20 дена отприлика 70 страни :)

За натпреварот сум задоволен од играта но не и од ефикасноста и одбраната. Знам оти не сме со комплетен состав но вакви голови не треба да примаме, и вака да си поигрува со нас Каморанези. Се гледа дека сеуште не се воиграни некои играчи и многу се прават грешки тогаш кога треба да погодиме. Ќе го напоменам роналдо... ако вака игра и на следните натпревари тогаш уште од сега нека почне да плаче Перез за потрошените пари за него.

Абе Гаго е добар играч и може да стане уште подобар ама ако дојде Чаби тогаш ќе мора да чека шанса од клупа за така да за 1 год ќе го продадеме и он ќе стане играч како Есиен и ќе го купиме за 50 мил пак на 28 год

Како и да вртиш ќе се заебеме
Зашто да го продадете? Гаго иако е добар играч знаеш убаво што мислам за него, али сепак не е на тоа ниво да бара и да се надева да игра во прв состав сепак игра за Реал не за Депортиво. Ќе се помири со таа одлука и ќе чека шанса од клупа, прва замена е он ако недај боже се повреди Лас или било кој башка ќе добива шанса од клупата, куповите гарант ќе ги игра прва постава. Зборот ми е дека сеуште е млад и не треба да се надева на прв тим, ако смета тренерот дека треба тогаш добро ако не да ја прифати одлуката и да се докаже во што не се сомневам.

кај е сега Жабентус а? Без Диего и Сисоко парче ве направи Јуве.
Да не набројувам кој се' фалеше во Реал. А да го браниш голот 90 минути не е праење парче. Its the italian way :)

Не го гледав натпреварот и не ме интересира резултатот, ова е само пријателски натпревар и се надевам дека ко ке почнит Премиера ке газиме...Ако можи некој нека кажи како играја нашиве :salut:

Во одбрана катастрофално Каморанези Џовинко и Амаури кичмите ни ги искрсија секој барем по 2 пати , во средина - средина немавме Гути и Гранеро нешто пробаа ама... Напад Раул имаше неколку полушанси Бензема тотално се изгуби така да со еден збор катастрофално посебно одбраната

2 стативи погодија еднаш ја вадевме топката од гол линија 3 пати судијата им скрати чисти шанси свиреше офсајд и имаа барем уште 2 стопроцентни шанси

Само мн ме зачуди Дренте најбоље од коа знам за него изигра

Си создаде некоја слика барем?

Забораив само 2 гола од корнер ги примивме ама имаше мн муви пред гол па дудукот си имаше друга занимација

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom