Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само Робен да остане.... немора Рибери да дојде аман веќе со него!!!! Чаби Алонсо ин, Хајнце, Ван дер Варт и Ван Нистерлој аут.
До душа и Гути треба да иде, али сеа чим се фатиле со Роналдо.... тешко :pos2:

Само Робен да остане.... немора Рибери да дојде аман веќе со него!!!! Чаби Алонсо ин, Хајнце, Ван дер Варт и Ван Нистерлој аут.
До душа и Гути треба да иде, али сеа чим се фатиле со Роналдо.... тешко :pos2:
Па дај ако не и Роналдо нека иде со него хаха:) Можда сакаат да си праат нешо подготовки за свадба нешо ау...:P:pos2:

Report: Liverpool Will Sell Xabi Alonso To Real Madrid For Wesley Sneijder Plus Cash

Каков Алонсо бе овие не се тачни Снајдер + Кеш за него :nesvest: знаеме дека е класа играч и е потребен на Реал но за Снајдер нека не се чепкат!!!
Ете ВДВ ако сакат нека си го земат а ако го сакат Хајнце стварно треба плус Кеш само нека го земе некој :pos2:

Снајдер + кеш а? Тоа е, викам дрогата ти го зема паметот, тие не...ако нека се надеваат, ај ВДВ да речеа да ги сфатев, ама Снајдер? Може и Роналдо + кеш сакаат, само нека кажат и готова е работата.

Снајдер + кеш а? Тоа е, викам дрогата ти го зема паметот, тие не...ако нека се надеваат, ај ВДВ да речеа да ги сфатев, ама Снајдер? Може и Роналдо + кеш сакаат, само нека кажат и готова е работата.

Абе сакат само кеш да провлечат неш но ако му се малку 30м€ има друга алтернатива тие нека си го чуват
g0719.jpg

Добра замена за Хави Гарсија и за малку пари - "Granero-known as El pirata (The Pirate)":vozbud:

Абе стварно е штетно времево, не се ни они кривии...хаха. Абе нека не мрчат мн мн шо им е на нив да не сакаат и некоја музичка желба+.....:toe:

Ех за таа позиција Де ла Ред беше злато од играч, каква кариера му следеше...:/ Стварно ми е многу жал кога ќе ми текне у пм...
А иначе незнам што ги ебаваат бе, нека го вратат Гранеро и готово, мада не е толку добар во дефанзива ама добар играч е.

Ех за таа позиција Де ла Ред беше злато од играч, каква кариера му следеше...:/ Стварно ми е многу жал кога ќе ми текне у пм...
А иначе незнам што ги ебаваат бе, нека го вратат Гранеро и готово, мада не е толку добар во дефанзива ама добар играч е.
Со 3 тренинзи на ден ќе го бидеее...надежен ее...:pos2:

Кога го видов Гранеро на насловната ме облеа сонце :)
Bring him back :vozbud:

Како може бе Снајдер плус пари за Алонсо :uvo: Нека не заебава Перез, нека ги остави Робен и Снајдер, Ван дер Варт нека го шитне. А може и Диара да го трампа за Алонсо и готово :wink:

Реал Мадрид сака да инкасира 100 милиони од следните фудбалери: Робен 25 Хунтелар 20 М.Диара 20, Негредо 17, Ван дер Варт 15 и Хајнце 10...
Све е ок, само, кој ќе даде 10 милиони за Хајнце не знам... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom