Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
e navivacna real slusajte vecerva koga ke go prezantirat Albiol koga ke vika perez za 24 casa uste edno ili 2 zasiluvanja tie mozat da bidat (alonso,arbeloa,david silva ili ryberi) ke vidite

Arbeloa ni e najpotreben

Алонсо е најпотребен "Креативен играч на средина" а за Арбелоа таа позиција може и Марсело да ја покрие а исто и Торес оти и онака Арбелоа ќе неможе десно да игра:toe: ...како и да е барем и замена добра да има :vozbud:

:vozbud::vozbud:
Лелеле ферги нека џвака по 3 мастики сеа :nesum: жал ми е за него а и за сите скоро сите фан клубови се против нас
честитки за ѕверките Албиол и Бензема се надеваме ќе успеат кај нас и ќе освојат доста титули :)

Алонсо е најпотребен "Креативен играч на средина" а за Арбелоа таа позиција може и Марсело да ја покрие а исто и Торес оти и онака Арбелоа ќе неможе десно да игра:toe: ...како и да е барем и замена добра да има :vozbud:
Точно Чаби Алонсо ни е најпотребен а Арбелоа нема да штети да се донесе барем ќе имаме добра замена

Ako go zemame Riberi ke preterame veke nema so da ni e :helou:

Namestoto na L.Diara treba da igre Sneijder

Да..а место Пепе ВДВ? Брат дај не ми прави смешки...мора да игра и еден ДМ...инаку маф ни е работата:pos2:

Namestoto na L.Diara treba da igre Sneijder

Зарем мислиш Снајдер дека може да игра како деструктивец, односно да ги спречува сите напади, и да руши на средината ? Може Снајдер да игра, евентуално ако не дојде Чаби.

http://goal.com/en/news/596/exclusi...ect-real-madrid-to-launch-transfer-assault-on

Агентот на Маикон изјавува дека очекува понуда од Реал Мадрид.

Или му се удвара на Перез, или нешто друго е работата...

Или па си праве реклама за да го продаде клиентот и да земе дебел процент. :toe:

Башка и не ми е за верба ексклузивитетот во информациите на гол.ком.

Да не треба да потпише нов договор со Интер па праат фора ...еве сите го бараат, дигнете му плата :wink:

Може и такво нешто да се напраи, агентот знае дека неговиот клиент е добар, платата не му е на ниво ко што би требало, и затоа сакаат да му дигнат плата.
А за Снајдер, го сакам у прв тим, само на место на Лас неможм у се а доколку би прифатил да биде измена би било добро, но сепак сакам во стартен состав да го гледам често а шансите за тоа мислам дека се многу мали.

Ако остане Снајдер ќе биде замена за Кака, нема да биде тоа улога на класично крило, па ќе видиме дали ќе се снајде подобро од лани.

Ако би прифатил да игра како резерва, да го ставаат на местото одма зад напаѓачите(полушпиц) ми се чини дека ке се снајде одлично. Ги гледав натпреварите кога играше во Ајакс и блескаше. Некој ке рече ова е Реал не е Ајакс, ама ми се чини дека може да понуди перфектни игри.

честито момци за сите засилувања до сеа (верувам дека ќе имате уште).мислам дека напраивте одличен тим,конкурентен за сите фронтови.тоа провокациите нека не ве нервираат многу,се гледа дека само за тој играч навивале тие а не за клубот.
поздрав и се најдобро.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom