Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
само до кога ќе го држат колената на надал................

аиии дечково претерува малце со овие 6-0 ме нервира:vozbud::tv: израдувај ме со вториот сет 6-2 да заврши:helou:

Се разбуди Давиденко запна нешто, интересно во секој случај, ке видиме што ке направи !!

АЈДЕ НАДАЛ НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ !!!

Леле Надал зашто вака бе ц ц ц...колку шанси утна можеше веке да го заврши мечот...6-0 6-7 ц ц ц

Првиот сет тргна фуриозно,али полека но сигурно Давиденко се враќа но сепак третиот сет ќе биде одлучувачки и доста интересен ќе биде за догледување.

OMG !! kje pravi brejk ovoj Davydenko .. ne e mozno !!

NADAAAAL !!!

Edit:

TOOO BREJKKK NA NADALLL !! Bravo majstore :P go izbegna napadot od Davydenko :) mozese i toj da napravi brejk, no sepak obratno :D

BRAVO !! SEGA SAMO BEZ GRESKI!!

Сепак Надал направи брејк :)
И само каква завршница уфф..

Сепак одличен меч, Надал започна фуриозно во прв сет, ама намали во втор и трет, почна да прави и грешки. Давиденко ја крена играта на високо ниво и издржа подолго.

Надал на крајот изгледа изигра најлошо, едвај погодуваше прв сервис.
Во секој случај покажа дека е во одлична форма.

Добро е сепак,знаејќи дека Надал паузираше одредено време,полека се враќа у старата форма.

Како можеше да изгубиш бе Надал ц ц ц:(:kesa: максимално се исцеди самиот во прв сет и на крај поразот...еееееееее у к...ц, ама ок сепак добра играл после толку време...се надевам на подобра игра на Австралија Опен.

Како е играта бе момци ? Неможам да ја гледам во школо сум :(
4-5 воде надал, сега најверојатно му треба Брејк, ајде мајсторееееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom