Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Велковски изгледа во Удинезе као шо изгледа а ... као шо отиде Димитровски,изгледа стариот контакт по иста линија ќе оди као шо читам ... ако е за уше еден клуб ,нека оди во Наполи ... од Интер ми се гади, докажан е клубот по традиција како уништувач на Македонски играчи од Панчев, Пандев па до Стојков .... Наполи некако македонски град ми е ... и онака градот шо го владеел во Среден век ,фамилијата е самопрогласена
за Македонска династија,фамилија ,бидејќи верувале дека се од Аце Македонски ,дури и во близина на Наполи има голема населба Македонија , дури и Помпеја со сликата позната за битката на Аце со Дариј :D .... онака само си викам ,ми дава позитивен впечаток Наполи како клуб ехехех :ROFLMAO:

450px-Alexandermosaic.jpg

Велковски изгледа во Удинезе као шо изгледа а ... као шо отиде Димитровски,изгледа стариот контакт по иста линија ќе оди као шо читам ... ако е за уше еден клуб ,нека оди во Наполи ... од Интер ми се гади, докажан е клубот по традиција како уништувач на Македонски играчи од Панчев, Пандев па до Стојков .... Наполи некако македонски град ми е ... и онака градот шо го владеел во Среден век ,фамилијата е самопрогласена за Македонска династија,фамилија ,бидејќи верувале дека се од Аце Македонски ,дури и во близина на Наполи има голема населба Македонија , дури и Помпеја со сликата позната за битката на Аце со Дариј :D .... онака само си викам ,ми дава позитивен впечаток Наполи како клуб ехехех :ROFLMAO:

450px-Alexandermosaic.jpg

Наполи, тоест Неаполис во античко време, ти е грчки град оформен уште во 9ти век пне како една од многуте грчки колонии.

Наполи, тоест Неаполис во античко време, ти е грчки град оформен уште во 9ти век пне како една од многуте грчки колонии.
Основан,но подоцна освоен од страна на Римјаните и си останува занавек ... како и да е ... само од шега кажав :D

супер! ај ваљда овој пат нема да остане само до лето со оглед на тао што потпишал на 2 години. е сеа, со неговото доаѓање, дали значи дека Маневски ќе си оди?

супер! ај ваљда овој пат нема да остане само до лето со оглед на тао што потпишал на 2 години. е сеа, со неговото доаѓање, дали значи дека Маневски ќе си оди?

Маневски сигурно останува,а можно е Крсте Велкоски да си оди ако најде ангажман во странство.
Со доаѓањето на Илијовски нападот е сосема солиден. Сега треба да се донесат уште двајца креативци и еден штопер и таман ке биде.

Арѓент Гафури сепак отпаднал од комбинација како што читам денеска

Арѓент Гафури сепак отпаднал од комбинација како што читам денеска

Точно е,не е постигнат договор со Гафури. Инаку Работнички денеска стартуваше со подготовки. Првиот дел од подготовките ке биде во Скопје,за кога е закажан и првиот пријателски дуел со Тетекс на 25ти Јануари. Од 2ри Фебруари се заминува во Анталија каде ке бидат одиграни 5=6 пријателски дуели. Инаку во наредните денови се очекува да потпише и еден играч од средниот ред повратник од странство.

Петров и Вујчиќ веќе потпишаа и од денес се нови членови на Работнички.
Во текстот има грешка Петров никогаш не играл во Работнички,по се изгледа мислеле на Вујчиќ. Инаку покрај нив и Баснарков треба да потпише денес и тука мислам ке се затвори овој преоден рок. Можно е само уште еден дефанзифец да се земе и толку.

а зошто вика дека Баснарков ќе бил прв голман? Зечевич си замина?

иначе што стана со кореанецот, таму ли е или го избркаа?

а зошто вика дека Баснарков ќе бил прв голман? Зечевич си замина?

иначе што стана со кореанецот, таму ли е или го избркаа?

Тука е Зечевиќ барем до јуни. Кореецот си отиде,а и Дурански потпиша за Силекс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom