Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Велковски изгледа во Удинезе као шо изгледа а ... као шо отиде Димитровски,изгледа стариот контакт по иста линија ќе оди као шо читам ... ако е за уше еден клуб ,нека оди во Наполи ... од Интер ми се гади, докажан е клубот по традиција како уништувач на Македонски играчи од Панчев, Пандев па до Стојков .... Наполи некако македонски град ми е ... и онака градот шо го владеел во Среден век ,фамилијата е самопрогласена за Македонска династија,фамилија ,бидејќи верувале дека се од Аце Македонски ,дури и во близина на Наполи има голема населба Македонија , дури и Помпеја со сликата позната за битката на Аце со Дариј.... онака само си викам ,ми дава позитивен впечаток Наполи како клуб ехехех
![]()
Основан,но подоцна освоен од страна на Римјаните и си останува занавек ... како и да е ... само од шега кажавНаполи, тоест Неаполис во античко време, ти е грчки град оформен уште во 9ти век пне како една од многуте грчки колонии.
супер! ај ваљда овој пат нема да остане само до лето со оглед на тао што потпишал на 2 години. е сеа, со неговото доаѓање, дали значи дека Маневски ќе си оди?
Арѓент Гафури сепак отпаднал од комбинација како што читам денеска
а зошто вика дека Баснарков ќе бил прв голман? Зечевич си замина?
иначе што стана со кореанецот, таму ли е или го избркаа?