Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо се држат некако..сепак Лацио е прејак за наши услови !

Лацио е прејак да,резултатот е реален голе долу,ама трчај бе трчај ова е максимумот што ќе го дадеа???

Овие незнаат дека се трча и по 12 километри на натпревар во европа. Во години сме околу еден век поназад, ама во километри колку сме?

Единствена причина шо гугат е поради тоа што не играат пресинг, повеќе фаули, повеќе движење, барем во одбрана.

каква акција усра настевски..што дрво станал од коа отиде од вардар

Брака сеа си доагам бев за Скопје..неја гледав утакмицата..како изигра работнички а гледам 6-0 изгубиле..хаха бруки..дрва значи а?

Да не ја усеруваме темата имаме посебна за овој двомеч,така да овде нека остани тоа дека ова е успех...

Брака сеа си доагам бев за Скопје..неја гледав утакмицата..како изигра работнички а гледам 6-0 изгубиле..хаха бруки..дрва значи а?

Секоја Македонска екипа ќе ја снајдеше тоа што вечерва го снајде Работнички ;)
Успех е и пласманов во плеј оф-от за ЕЛ.

Заврши европската бајка на Работнички ...Му остануваат уште 90 мин. и враќање потполно во реалноста...Сепак ова е успех и нека уживаат во тоа...За поразот незнам не ја гледав али како и да е разликата е голема...Сега незнам колкава ќе биде заинтересираноста за реваншот...

Ја затворија темата за Работнички-Лацио па тука да пишам :)
Толку им е силата на Работнички неможат да се носат со Италијански тим ниту тие ниту било која друга екипа од Македонија.
Секоја чест за дечките што стигнаа до тука и што на некој начин и покажаа на Европа дека и тука се игра фудбал.

Јас како и да е,ќе одам на реваншот.И ич не ми е гајле дали ќе дојдат пропаднатите фудбалери како Сисе,Цана и Клосе.Си одам да го глеам нашиот претставник.
Се надевам дека ќе има публика и дека ќе има фина атмосфера.

Јас како и да е,ќе одам на реваншот.И ич не ми е гајле дали ќе дојдат пропаднатите фудбалери како Сисе,Цана и Клосе.Си одам да го глеам нашиот претставник.
Се надевам дека ќе има публика и дека ќе има фина атмосфера.
ja za razlika od tebe ke idem da go gledam Cana i Klose

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom