Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа, три исти гола примивме, во второ полувреме скроз паднавме, кондиција 0, само статираме на теренот, вака не може да се игра во Европа.

жал ми е што испаднавте ама оденсе беше подобар и заслужено оди понатаму

Утре очекувам сигурна победа.:smir:

СО СРЕЌА!:vozbud:

Би било катастрофално да не победиме.Во секој случај не треба да се потцени противникот затоа што фудбалот е тркалезна топка и се е можно, но сепак мислам дека ако се игра колективно и без грешки нема да биде проблем.

Според мене најдобриот тим у Мак. Лига, штета што е толку слаба посетеноста на овој тим.
Како и да е, честито победа.

Според мене најдобриот тим у Мак. Лига, штета што е толку слаба посетеноста на овој тим.
Како и да е, честито победа.
другар од ко следам МФЛ едно имам заприметено јаките спонзори ги земат исклучиво тимојте шо се без навивачи а и во право си се без да му се меша некој од страна си прат шо сакат бтњ честито победа заслужена

другар од ко следам МФЛ едно имам заприметено јаките спонзори ги земат исклучиво тимојте шо се без навивачи а и во право си се без да му се меша некој од страна си прат шо сакат бтњ честито победа заслужена

pa rabotnicki nema nekoj jak sponzor inace vo pravo si za toa jakite sponzori gi zemaat klubovite koj imaat malce navivaci

Кожув-Работнички 1/16 финале за куп 0:5
2 гола на Зе Карлос од кои првиот од пенал еден гол на Фабио и последните 2 гола дело на младиот Филип Петковски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom