Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
По се изгледа ништо од Мемеди кој најверојатно ке потпише во Металург.
Инаку Италијанецот Барека кој ке дојде наредниве денови на проба доаѓа од Удинезе но немал ниеден настап за нив,а предходно играл во нисколигашот во Италија Manzanese.

Најверојатно нови засилувања се Александар Радовиќ кој доаѓа од Елбасан и имал неколку настапи за младата репрезентација на Црна Гора и Маријан Андонов.
А се преговара со Ќумбев,Илијовски и Брдаревски кој ако не најдат анганжман во странство сигурно доаѓаат во Работнички

Марјан Андонов две години во Работнички!
589E2CE505F5D146BF3C9570E380CCCE.jpg

"Отсекогаш сум сакал да дојдам во најорганизираниот клуб во Македонија. Бев многу блиску минатиот јули да станам 'романтичар', но, еве, конечно, дури сега ми се оствари таа желба", посочи Марјан Андонов
Марјан Андонов во наредните две години ќе го носи дресот на Работнички. Тој вчера беше во просториите на "романтичарите" во Градски парк каде се одвиваа завршните преговори со раководството на клуб. Откако беа прецизирани деталите, новиот трансфер ни беше прво обелоденет од челниците на Работнички, а потоа и од самиот Андонов.

odlicen igrac e Marjan,ke se uverite i samite,samo kaj nas nemase mesto uz takva konkurencija.Ipak da bese do mene,ke si bese standarden u Shkendija.Najvise mu se zablagodaruvam za izramnuvackiot/prekrasen gol vo Kicevo.Pa so sreka neka mu e

Левиот бек Ѕвонимир Станковиќ инаку поранешен играч на Ренова е најновото засилување на Работнички

Левиот бек Ѕвонимир Станковиќ инаку поранешен играч на Ренова е најновото засилување на Работнички
Искусен играч јас го гледав неколку натпревари и ми остави многу добар впечаток мислам дека играше у Локо Софија кога си отиде од Ренова. Се на се Работнички ги погоди засилувањава... Страшен напад со Велковски,Маневски,Андонов .

Ааааа јак тим прае Работнички....:) само ме чуди од каде пари за овие играчи??? :)

Браво за Работнички, така треба :bravo: :olee: :pehar:

bravo za rabotnicki , ali ova godina , SILO MILO SAMPIONI-SHKENDIJA ...

i zaboravajte bod u TETOVO site !

Работнички до сега направи сосема солиден тим ја пополни одбраната и се засили во нападот,останува уште средниот ред и ке биде добро.
За средниот ред се најавени тројца странци кои ке дојдат на проба,а ке бидат тестирани на пријаѕелскиот меч против Хајдук Кула на 2 Фебруари во Скопје.
Инаку можно е и Стефан Вујчиќ да се врати.
А најверојатно ништо од ангажманот на голманот Ковачевиќ,па затоа сега ке треба и голман.

Сега видов :bravo: за Работнички за засилувањава, никогаш не згрешиле во изборот. Велковски, Тодоровски, Станковиќ, Ќумбев... кој е следен ?! :wink: Браво многу јак тим ќе имаат пролетва а овој со фазиве за Шкендија нека не се плаши што и Металург и Работнички ќе имаат појаки тимови пролетва од нив ако се јаки нека бидат шампиони. Така беше и пред 2 години Вардар пред почеток на сезона го пратија у групи на ЛШ па на крај се знае кај отиде титулата :back:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom