Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Lusitanos la posa - Rabotnicki 0-6 26 min Vandair (33) Silva (42) Silva (54) Silva (68) Vandair (71) Gligorov

5-0 , 6-0 ... дали Успеавте конечно да составите добар состав како пред неколку години кога целевте на Уефа купот и Болтон!!!
Ајде би сакал да успее барем еден Македонски клуб , а Металург и Ренова сигурно не се ТОЈ еден клуб.

ABE GOLEM KUR AKO GI TEPALE ANDORCIVE KOJ 2 SMENA RABOTAT KO KONOBARI KE SE VIDI PRAVOTO LICE NA RABOTNICKI SLEDNO KOLO PA POSLE KE VIDIME DALI ONE E TOJ KLUB

Точно дека Андорците се аматери и не можат да бидат мерило за силата на Работнички, ама ние ќе навиваме за нашите и во второто кв. коло.
ВЕРУВАМЕ ВО РАБОТНИЧКИ

браво за Работнички следниот натпревар е со Мика колку што знам

Голманот Наумовски официјално во Динамо Букурешт за трансфер од 100 000 евра:icon_cool

Голманот Наумовски официјално во Динамо Букурешт за трансфер од 100 000 евра:icon_cool

LOL па овој гилиптаров не го ставам ни во маало кога ќе играме да ми брани, па го шитнале за 100 000 евра. Гзлиња :)

Ајде нека му е со среќа :)
Сеа ќе мора да се бара и голман, иако мислам дека Богатинов е доволно квалитетен да остане прв голман, мора барем резерва да се најде :)

Ајде нека му е со среќа :)
Сеа ќе мора да се бара и голман, иако мислам дека Богатинов е доволно квалитетен да остане прв голман, мора барем резерва да се најде :)
Тој младинецот ви е одличен како го викаа со Ерменско потекло што е, мислам дека се викаше Тигран Кандикјан или нешто така. За некоја година очекувам да брани за Македонија :)

LOL па овој гилиптаров не го ставам ни во маало кога ќе играме да ми брани, па го шитнале за 100 000 евра. Гзлиња :)
Abe ne si normalen me umre od smeenje hahaha tuku golema rabota gi tepale andorcive koj ribar koj doktor ke se vidi silata ponatamu SO SREKA!

Тој младинецот ви е одличен како го викаа со Ерменско потекло што е, мислам дека се викаше Тигран Кандикјан или нешто така. За некоја година очекувам да брани за Македонија :)
Да, да екстра талент е, но сепак му треба уште искуство, за 2-3 години може да биде прв голман на Работнички, а иначе првотимец е на У-19 :)

Богатинов е екстра голман, можем слободно да кажем дека е подобар и од Наумовски. Тоа што вториов имаше јаки врски е друга работа, ќе видите дека Богатинов е далеку подобар.

Утре од 5 се игра мечот со Мика. Далеку посериозен противник од Луситанос, нема да биде нималку лесно. Добро ќе биде Градски да биде исполнет во што поголем број и да им дадеме поддршка на момците на терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom