А што ви текна после 20 години за ова да се фаќате? (Ако го кажал тоа, пошто доказ нигде нема) Демек го немаше у Македонија до сега па немавте прилика?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.youtube.com/watch?v=eOI9vs0COoE&playnext=1&list=PL8760C1C93CB4F1E9&feature=results_videoА што ви текна после 20 години за ова да се фаќате? (Ако го кажал тоа, пошто доказ нигде нема) Демек го немаше у Македонија до сега па немавте прилика?
http://www.youtube.com/watch?v=eOI9vs0COoE&playnext=1&list=PL8760C1C93CB4F1E9&feature=results_video
на ова клипче на почеток кажува како некоја си песна била од македонија,и дека тоа било национален покрет,иначе имаше постирано и клипче на некоја од темиве порано на која на концерт збори за јужна бановина.Сеа проба да се извади од говна ама тоа е.
Да де да, малце да соберете поенчиња, преку к*р сите да ве сметаат за мизерна групаЕпа се чекаше БАШ овој пиволенд БАШ на ова место и во ова време да му ја пратиме поракава
србоманите на страна!
абе секој си има право на свое мислење а да ти кажам право ме заболе ............ за твоето.Да де да, малце да соберете поенчиња, преку к*р сите да ве сметаат за мизерна група![]()
Не си го глеам јас на тв и фб не се секирај, најверојатно сум поредовен од пола ваша „трибина“абе секој си има право на свое мислење а да ти кажам право ме заболе ............ за твоето.
Цепај си ајде таму глеј си тимот навивај на тв и на фб и не умарај по нет.
Поздрав![]()
Како тоа сме го јаделе од комити а ние не знаеме?
Не е точно дојдовме наместивме парола си отидовме толку беше.![]()
А и од вас тежок срам изеле ЦПБ деновиве.
Северот на градот стои на располагање секогашА и од вас тежок срам изеле ЦПБ деновиве.
Три пати ќотек во два дена,и тоа во Центарско школо, а да не збориме што 9 души изеле ќотек од 2
Мене лично не ми се допаѓа што помладиве ваши генерации почнаа со меѓусебни ќотеци, али од друга страна кога ќе помислам со кого соработуваат Бојси и кај кого плачат за помош, ондак...![]()
А и од вас тежок срам изеле ЦПБ деновиве.
Три пати ќотек во два дена,и тоа во Центарско школо, а да не збориме што 9 души изеле ќотек од 2
Мене лично не ми се допаѓа што помладиве ваши генерации почнаа со меѓусебни ќотеци, али од друга страна кога ќе помислам со кого соработуваат Бојси и кај кого плачат за помош, ондак...![]()
Не СМЕ фатиле (не сум од ФА), туку ФА ве потфатија и тоа доста убаво. И подобро што незнаете, пошто каков резил ви се случи пред очите на цело школо, подобро и што не ја ширите случката. Секоја чест за храброста на момците од ФА.како тоа изеле ќутек а никој не знае? тоа не ми е јасно хаха ако толку знаеш кажи ајде кој се тие деца сте фатиле 5то одделенчиња можда затоа никој незнае хахаха а со кој соработуваат просветли ме![]()