Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Правилото оваа година ќе важи само до полусезона како што сум инфромиран јас.Еве и од мене подршка за Мираковски. Колку само тешко ќе ви биде посебно првото полувреме, колку само бунари фрлија овие од 1992. Можеби на долг рок правилово е во ред, меѓутоа сега за сега се покажува како тотална утка, со која страда квалитетот на кошарката. Како со 4 да играа тимовиве, а младиве си се вардат меѓу себе и си играат посебен натпревар.
После повредава не верувам дека ќе имате шанса во Јане.
И ја ова го постнав на форумов дека чув нешто пред околу пола саат ама избришав пошто не бев сигурен нејкев да ширам дезинформации иначе да ке потпише изгледа за РаботничкиСепак детето што игра за Фени бил Македонец роден во Србија, и настапувал со Македонски пасош така да све е регуларно.
--- надополнето: Oct 19, 2011 8:15 PM ---
Има ли вистина во тоа дека Јане потпишал или ќе потпише утре за Работнички ?![]()
Јане рече нема шанса да дојде во Работнички ради навијачите... Иако имам слушнато милион муабети те у Торус бил, те Лирија..Сепак детето што игра за Фени бил Македонец роден во Србија, и настапувал со Македонски пасош така да све е регуларно.
--- надополнето: Oct 19, 2011 8:15 PM ---
Има ли вистина во тоа дека Јане потпишал или ќе потпише утре за Работнички ?![]()
Ке потпишеЈане рече нема шанса да дојде во Работнички ради навијачите... Иако имам слушнато милион муабети те у Торус бил, те Лирија..
Благодариме на информација.Ке потпише![]()
99% е сигурно да не испадне на крај ви ширам дезинформацииБлагодариме на информација.
Еве истото само што ми го потврдија.