Фан клуб: Работнички

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Доколку му е иста повредата на коленото како на Грне што му беше, не верувам дека ќе заигра повторно оваа сезона.
- Брз опоравак.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Си знаеме ние како ни беше без Грне.Тешко е без капитенот да се игра ама што е тука е.И од мене нека се опорави што побрзо

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Еве и од мене подршка за Мираковски. Колку само тешко ќе ви биде посебно првото полувреме, колку само бунари фрлија овие од 1992. Можеби на долг рок правилово е во ред, меѓутоа сега за сега се покажува како тотална утка, со која страда квалитетот на кошарката. Како со 4 да играа тимовиве, а младиве си се вардат меѓу себе и си играат посебен натпревар.
После повредава не верувам дека ќе имате шанса во Јане.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Еве и од мене подршка за Мираковски. Колку само тешко ќе ви биде посебно првото полувреме, колку само бунари фрлија овие од 1992. Можеби на долг рок правилово е во ред, меѓутоа сега за сега се покажува како тотална утка, со која страда квалитетот на кошарката. Како со 4 да играа тимовиве, а младиве си се вардат меѓу себе и си играат посебен натпревар.
После повредава не верувам дека ќе имате шанса во Јане.
Правилото оваа година ќе важи само до полусезона како што сум инфромиран јас. :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ништо не фатив од утакмицата така да неможам да коментирам за тоа,а што се однесува со повредата на Мираковски на вестите кажаа дека најверојатно ќе отсуствува подолго време така да утакмицата со МЗТ 99% ја пропушта.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.148
1. Правилото грдо го десеткува квалитетот на екипите, ако приметивте, и Работнички и Фени на моменти делуваа ко да играат со 4 играчи, боље да се договорат 4 на 4 да играат, жими све.
Немам ништо против форсирањето на младите играчи но не на ваков начин, 20 минути е премногу, не гледам здрава логика во ова туку само потврда дека луѓево што ја водат кошарката во РМ имаат ниско iq.

2. Фени очигледно нашле ''дупка у закон'', играат србин, бар по ова што го гледам од муабетиве, они ова правило го гураат со србин од Краљевo, ме интересира како ова ќе придонесе за развој на младите кошаркари кај нас.

3. Заминувањата на Симич и Симоновски се енормна грешка, наместо одење напред во поглед на квалитетот, се тапка во место моментално.

4. Му посакувам брзо опоравување на Мите, голема штета и за него и за тимот, кај се слаби, сега уште послаби ќе се.

Претпоставка за сезонава, нешто налик на минатата, до полусезона вака а тогаш ќе се менува, и со играчи а постои веројатност и со тренер, ако нормално, тимов сака титула.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Сепак детето што игра за Фени бил Македонец роден во Србија, и настапувал со Македонски пасош така да све е регуларно.
--- надополнето: Oct 19, 2011 8:15 PM ---
Има ли вистина во тоа дека Јане потпишал или ќе потпише утре за Работнички ? :)

M

marko 1996

Гостин
Сепак детето што игра за Фени бил Македонец роден во Србија, и настапувал со Македонски пасош така да све е регуларно.
И ја ова го постнав на форумов дека чув нешто пред околу пола саат ама избришав пошто не бев сигурен нејкев да ширам дезинформации иначе да ке потпише изгледа за Работнички :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јане рече нема шанса да дојде во Работнички ради навијачите... Иако имам слушнато милион муабети те у Торус бил, те Лирија..

Kajgana Shop

На врв Bottom