Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
abe batali gi se experti se gabe se trudis da im objasnuvas

15 мислења со иронични постови се избришани...
Да не се повтори , еднаш е доволно да се ''истакнете'' со иронијата...после е више претеризам...

15 мислења со иронични постови се избришани...
Да не се повтори , еднаш е доволно да се ''истакнете'' со иронијата...после е више претеризам...
[00:50:46] Bishop Lamont: http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=2677585#post2677585
[00:50:50] Bishop Lamont: (happy)
[00:51:05] Bishop Lamont: ajde da mu cestitame na nasiot prijatel mar4e mzt
[00:53:17] Icko WTF!?: ajde be da mu cestitame
[00:53:18] Icko WTF!?: ama zaedno
[00:53:20] Icko WTF!?: sakas/
[00:53:25] Icko WTF!?: ?

Е сеа не ти чеституеме роденден :bip::bip::bip:

Ти си ѕвер дефинитивно. Многу си полн со бисери. Да не ги купуваш у Бисер случајно? Од кај ти знаеш дали прекинаа негодувањата? Може престанавме јавно, на утакмици да навиваме против него затоа што нас клубот ни е на прво место и поважно ни е него да го бодриме. ОД КАЈ ТИ ЗНАЕШ КАКВИ НИ БЕА ОДНОСИТЕ СО НЕГО??? Само ние знаеме што све се дешаваше со него до последната утакмица. Уствари заборавив, си го имате на-ти-го дај-ми-го со него па којзнае какви приказни ви кажувал. :)

ПС: Вашиот Горанчо Костовски беше меѓу највеселите на прославата на титулата. :smir::pusk:

Nasiot ???? koa bil nas ??? mnogu si vickast.... na kraj bese grne majstore...

Aко си поупатен малце ќе знаеш за што зборувам. :wink:

ШТО ТРЕСЕШ БЕ? КОГА СЕ ПЕЕЛО ГРНЕ МАЈСТОРЕ? :icon_roll:icon_roll:icon_roll

Aко си поупатен малце ќе знаеш за што зборувам. :wink:

ШТО ТРЕСЕШ БЕ? КОГА СЕ ПЕЕЛО ГРНЕ МАЈСТОРЕ? :icon_roll:icon_roll:icon_roll

Goran bese vo MZT 1-2 sezoni trener na maldi kategorii (beznacajna funkcija)

Ех сеа, да не сакаш и да дискутираме за Панини сликички. Тие што си знаат, си знаат. Не мора секој втор да знае. А видеово не знам со која цел го стави ама БРАВОС, знаеш да поставиш видео.

http://www.sport.com.mk/?ItemID=FCF2B221B6242B4397E080A89E95FA51

реков ја да не го мењам името на фан-клубот :)
Марче може и да се врат а и може се само шпекулации никад се незна...ја би сакал пак да биде фершпед зашто 20 години веќе не спонзорира...може прет фершпед бил годел ама ипак фершпед имал уддел у спозорирањето па ке почекаме....

pred ferpsed bil godel ama ako ne bil fersped godel nemase da bide sponzor zs se zavisie od fersped

Само да не се испедерчат како што направи Орка на времето - првата сезона да даде буџет за градење на шампионски тим а потоа да фрла по некој денар колку да не е без ич...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom