Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Туба Д Мастер хахахахахахахах

Ај кажи ми една ваша авторска песна ( Whitout Eni Meni Seni )
Имаме бе:
[FONT=&quot]Д[/FONT][FONT=&quot]ал ке победиме или изгубиме дал ке славиме или тагуваме [/FONT][FONT=&quot]ние за вас ќе пееме напред фени еа еа е напред фени еа еа е напред фени еа еа е со тебе секогаш се лозарите [/FONT]

[FONT=&quot]С[/FONT][FONT=&quot]о цело срце заиграј ти и победа подари ми,со цело срце заиграј ти и победа подари ми,јас ќе пеам на цел глас играј фени ти за нас,со цело срце заиграј ти и победа подари ми со,цело срце заиграј ти победа подари ми,јас ке пеам на цел глас играј фени ти за нас......[/FONT]

[FONT=&quot]В[/FONT][FONT=&quot]о вените крвта црвена ми е ракија,боја бело портокалова ми е најмила оооо ооооо еееее аааа еее......грло пука ечи песната во еден глас в гради срце силно удира јас сум лозар знај ооооо......[/FONT]

За почетоко овие. Ок е? Или треба уште да ставам? А може и не се наши, од кај знаеш:tv:

Јас не спомнав дека не смеете да ја пеете, ама секоја група која кога се соберат сите членови заедно има барем 1 гр. мозок нема да пее некоја песна што више некој други ја пеат, зборам за тука кај нас... тоа постои само во вашиот свет и незнам кога ке сватите ДЕКА СТЕ СМЕШНИ !!

Имаме бе:
[FONT=&quot]Д[/FONT][FONT=&quot]ал ке победиме или изгубиме дал ке славиме или тагуваме [/FONT][FONT=&quot]ние за вас ќе пееме напред фени еа еа е напред фени еа еа е напред фени еа еа е со тебе секогаш се лозарите [/FONT]

[FONT=&quot]С[/FONT][FONT=&quot]о цело срце заиграј ти и победа подари ми,со цело срце заиграј ти и победа подари ми,јас ќе пеам на цел глас играј фени ти за нас,со цело срце заиграј ти и победа подари ми со,цело срце заиграј ти победа подари ми,јас ке пеам на цел глас играј фени ти за нас......[/FONT]

[FONT=&quot]В[/FONT][FONT=&quot]о вените крвта црвена ми е ракија,боја бело портокалова ми е најмила оооо ооооо еееее аааа еее......грло пука ечи песната во еден глас в гради срце силно удира јас сум лозар знај ооооо......[/FONT]

За почетоко овие. Ок е? Или треба уште да ставам? А може и не се наши, од кај знаеш:tv:
овие песни ти се од некојси форум или блог...(ништо чудно од блогот на Vodza) што се само измислени и никад не запеани...а и да се запеани....ова ко за на златно славејче имаат текст

овие песни ти се од некојси форум или блог...(ништо чудно од блогот на Vodza) што се само измислени и никад не запеани...а и да се запеани....ова ко за на златно славејче имаат текст
281g2f5.jpg

Ок е сеа?

лозова...песна на комити

а за другите првпат ги слушам

ЦПГ- што ќе кажете за клаберскиот живот? :vozbud:

лозова...песна на комити

а за другите првпат ги слушам
ЛОЗОВА ПЕСНА НА КОМИТИ!! АУУУ ДЕФИНИТИВНО СИ НЕЗДРАВ САКАШ ДА КАЖИШ КОМИТИ ЈА ЗЕМАА ОД НАС?? :tapp: НЕ ТРОПАЈ

ЛОЗОВА ПЕСНА НА КОМИТИ!! АУУУ ДЕФИНИТИВНО СИ НЕЗДРАВ САКАШ ДА КАЖИШ КОМИТИ ЈА ЗЕМАА ОД НАС?? :tapp: НЕ ТРОПАЈ
Абе од вас ја земале...гарант хахахаха...ко прво никој не ве ни знае вас бе..а не па песни да ви зима..

LOZOVA LOZOVA ZUTA RAKIJA KOJ NE PIE LOZOVA NE E KOMITA :) TAKA E NA KOMITI A NA LOZARI MALCE PO GLUPA E SO ONA NE E LOZAR PRAV :)))

ja od komiti ja iam slusnato mn mn odamna znaes deka idam so komiti na fubdal i rakomet ali od lozari ja neam slusnato e sea ako zemes predvid deka oni po rakijata se niso cudno nivna da e :)))

Лозари таа песна ја пеат уште од почетокот 91 а комити ја пеат од пред 1 година :baeh: :helou:

Абе јас гарантирам дека таа е наша песна, а и стара песна е тоа, уште од времето кога Лозари и Комити биле заедно(почетокот на деведесетите).

А за тоа дека никој не не знае и дека немам историја, на youtube напиши lozari vs ckembari и се ќе ти стане јасно.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom