Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Недела,мислам дека е од 17:30

Недела е, 17:30, со пренос на мтв, судии Златевски, Денковски, Митровски

Пак ќе го крка Фени,осеќам :)

Ај Експертчето со 14 години да каже кој ќе биде шампион во 2017,оти гледам дека добро прогнозираш...човече кажи нели се осеќаш колку си досаден по сите фан клубови??? :pop:

Извинете за оф топик :smir:

Ај Експертчето со 14 години да каже кој ќе биде шампион во 2017,оти гледам дека добро прогнозираш...човече кажи нели се осеќаш колку си досаден по сите фан клубови??? :pop:

Извинете за оф топик :smir:
Знaм ти зошто си против мене,Звезда:)
Ај бркај работа :wink:

А јас сум против тебе шо си за Манчестер
lol-003.gif

Абе Зец ај само јас да ти викам и така и така..ама погледни дека најмалку 5 души ти имаат напишано дека замараш по фан клубовите...осет треба да се има...А тоа Звезда,Партизан-заеби..ако сакаш и за Јагодина навивај,твое си е...:helou:

VO NEDELA VO 17:25 POCNUVA UTAKMICATA,SITE OD CPB U 17:20 VISE DA BIDAT U SALA....lozari ke doagate ???

VO NEDELA VO 17:25 POCNUVA UTAKMICATA,SITE OD CPB U 17:20 VISE DA BIDAT U SALA....lozari ke doagate ???

Најверојатно нема да идеме и шо најверојатно туку не доаѓаме пошто имаме ракомет во недела Тиквеш-Преспа башка и со клубот во меѓусебен разговор беше договорено да се смире малце работата од купот (за инцидентот мислам) да не има некои одмазди или слични работи знаеш на што мислам башка и вие имате нешто да ни вратете така да :tv: тешко не дека се плашиме али така испаднаа околностите јбг другата здравје.

hahaah ne deka se plasite ama deka nie ke iame da vi vratime zatoa ne idete hahahahah dobar si

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom