Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа е изгубивте...најмногу затоа што нема кој да ја ја води топката..кој е тој угриновски нема ли некој друг да ја води топката кај може некое детиште таму да му ја дадиш топката,..почнаа нозете да му се тресат на момчето..:pos2::pos2:
ај со миракуликс ке бидете зверки ке се рчкаат со таличето наше!!
Добро е,нема простор за разочарување за 2 дена има нов натпревар...
Диме Тасовски![]()
Мале како сакам да се паднат Работнички-Фени па да видам дали тогаш ќе збориш,Диме беше цар денес играше 25 мин даде 20 коша,изигра и солидна одбрана...ИВанааааааааа :pos2::pos2: да бе и Угриновски е добар:pos2::pos2: мене најдобар впечаток ми остави Мајмунот мислам дека он најдобар беше:pos2:helou:
шо ти е воа Мале бре ?? Мали да не сакаше да напишиш или?? ами секако ќе се паднат али да не зборујме пред времеМале како сакам да се паднат Работнички-Фени па да видам дали тогаш ќе збориш,Диме беше цар денес играше 25 мин даде 20 коша,изигра и солидна одбрана...
Угриновски не играше толку лоша утакмица,колку што остави лош впечаток на крајот.![]()
Мале како сакам да се паднат Работнички-Фени па да видам дали тогаш ќе збориш,Диме беше цар денес играше 25 мин даде 20 коша,изигра и солидна одбрана...
Угриновски не играше толку лоша утакмица,колку што остави лош впечаток на крајот.![]()
Да не е 1990?Море они Мираковски ни Врба па ај да вијме кој е појак:pos2: шала настрана од прегеска ви го должам името на дечкото од Ефес се работи за Бора Пачун кој е изузетно млад играч роден 1980 година висок 210 см играч од школата на Ефес но заради големата конкуренција во тимот е пратен на позајмица во тимот на Дарушавска кој важи за филијала на Ефес.:salut:
Фали уште еден буква.шо ти е воа Мале бре ?? Мали да не сакаше да напишиш или?? ами секако ќе се паднат али да не зборујме пред време
Фали уште еден буква.
btw Немате тим да го победите Работнички...Стојановски,Тасовски,Филиповиќ,Грне,Симич,Трајковски,Димитровск.Па тука се и Угриновски,Зивчевич,Митрович.Страшно за наши услови.
Чема, Браун, Прекович, Ѓуров, Гоцевски, Кол.Повеќе треба ли?Фали уште еден буква.
btw Немате тим да го победите Работнички...Стојановски,Тасовски,Филиповиќ,Грне,Симич,Трајковски,Димитровск.Па тука се и Угриновски,Зивчевич,Митрович.Страшно за наши услови.
Чема, Браун, Прекович, Ѓуров, Гоцевски, Кол.Повеќе треба ли?
А исто така може да се додадат Димитриеќ и Михајловски!
А да не ги рачунам Браун и Кол како четворица нивни играчи...
Во второ пукаше!AУ 'грми' на трибини:pos2: