Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Прекини да ти ебам селакот аеродромски ти на нас козари изгубивте 2 транса не постоите.И после Радикал ќе кажуе како се бране транспарент кај бил тогаш он каа ви го земале или си купувал гел.:vozbud::vozbud::vozbud:

без навреда гокс ама мислам и вие изгубивте нешто во Струмица. Што вие си знаете.:smir:

Прекини да ти ебам селакот аеродромски ти на нас козари изгубивте 2 транса не постоите.И после Радикал ќе кажуе како се бране транспарент кај бил тогаш он каа ви го земале или си купувал гел.:vozbud::vozbud::vozbud:

тишина козар глуп

jas ne znam kako e drpnat ama vo sekoj slucaj sramota e za navivavka grupa ako ti go zemat najgolemoto zname

pedrski e da go ukrades, da obies vo sala... nemam zborovi, za koj kogo napadna, vie vo park ne stenapravile ni eden napad do sea... nema od kaj nas ni eden povreden nitu eden priveden... nie bevme 100 vie 200... ama imavme muda ve napadnavme

oo bojan vika pederi sme bile hahaha ne be bojane mora ko vas da sme vie neli ste najdobri najaki pa ucime od vas kako treba poz do bojan zverot

А бе доста сеа. Дајте нека пише некој како било точно, не туку ова она ај доста провокации

до кога ќе лажете бе ејј..Ние сме бегале?! ццц со полиција заедно тргнавте накај нас..На стартот бегавте до бисер со очиве глеав како бегате и сеа ти фолирас

hehehehehehe dobar ti e potpisot ali 100 % sum siguren deka nema da ostanes doma posto peder si :):vozbud::vozbud:

Кои вие???Не ве знам јас вас?Дај покажи го ударниот да се уверам!
И не лажи , нели ќе сте не пречекале, не пречекавте,бројка слична на нашата, ве истепавме, и почнавте да бегате!

сте не истепале?! па јас глеав како ми рипаа на глава на тој еден со сив дукс работнички..па како јадевте флаши!! срамота! со полиција против нас ејјјј а знамето го зеле у 3 сабалје со кола ја обиле салата и го зеле...бравооо

pedrski e da go ukrades, da obies vo sala... nemam zborovi, za koj kogo napadna, vie vo park ne stenapravile ni eden napad do sea... nema od kaj nas ni eden povreden nitu eden priveden... nie bevme 100 vie 200... ama imavme muda ve napadnavme
2 транспарента грешка си.
Не постоите!!!

Кои вие???Не ве знам јас вас?Дај покажи го ударниот да се уверам!
И не лажи , нели ќе сте не пречекале, не пречекавте,бројка слична на нашата, ве истепавме, и почнавте да бегате!

te mislev za poobrazovan.. ama poima nemas...toa e najkukavicko da ukrades zname... a za brojkata ne lazi bevte duplo poveke od nas koga ve napadnavme...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom