Не викате за у Галери а ? Ако, ако... И зашо нон стоп има членови што пишуваат на темава а се зачленети од вчера/денес...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па сите што се подржувачи на Работнички кога се собираме така за гледање утакмици се добредојдени во ГалериНе викате за у Галери а ? Ако, ако... И зашо нон стоп има членови што пишуваат на темава а се зачленети од вчера/денес...![]()
![]()
Па сите што се подржувачи на Работнички кога се собираме така за гледање утакмици се добредојдени во Галери... а за членовите од вчера/денес не знам
прашај ги нив
Не мислевме за од кога навиваА како ќе знаете дека е навивач на Работнички и дали навива од “вчера“ на челото да не му пишува![]()
Не е ваљда некој толку луд за сам да се бутне во кафич пун со луѓе од цпб и да се прави паметен? Затоа реков тие што се симпатизери на Работнички слободно нека дојдат во ГалериА како ќе знаете дека е навивач на Работнички и дали навива од “вчера“ на челото да не му пишува![]()
можи и јас да дојдам??Доообро вадиме маички шалчиња тие за разглас и ќе пеемехахаха шала на страна дајте негде Галери ау да се собереме колку толку да бидеме заедно.
Ти не си симпатизер на Работнички така да ....неможи и јас да дојдам??![]()
ах ме скрши сеаТи не си симпатизер на Работнички така да ....нехахахаххаах
![]()
Бољи е од Вер лани, не е перфектен али за наши услови адекватен е за тимов ...Od koe selo e dojden onoj Brendon. crep