- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Не викате за у Галери а ? Ако, ако... И зашо нон стоп има членови што пишуваат на темава а се зачленети од вчера/денес...
Па сите што се подржувачи на Работнички кога се собираме така за гледање утакмици се добредојдени во Галери ... а за членовите од вчера/денес не знам прашај ги нивНе викате за у Галери а ? Ако, ако... И зашо нон стоп има членови што пишуваат на темава а се зачленети од вчера/денес...
А како ќе знаете дека е навивач на Работнички и дали навива од “вчера“ на челото да не му пишуваПа сите што се подржувачи на Работнички кога се собираме така за гледање утакмици се добредојдени во Галери ... а за членовите од вчера/денес не знам прашај ги нив
Не мислевме за од кога навива хаха, него зачленети на форумов од „вчера“А како ќе знаете дека е навивач на Работнички и дали навива од “вчера“ на челото да не му пишува
Не е ваљда некој толку луд за сам да се бутне во кафич пун со луѓе од цпб и да се прави паметен? Затоа реков тие што се симпатизери на Работнички слободно нека дојдат во ГалериА како ќе знаете дека е навивач на Работнички и дали навива од “вчера“ на челото да не му пишува
можи и јас да дојдам??Доообро вадиме маички шалчиња тие за разглас и ќе пееме хахаха шала на страна дајте негде Галери ау да се собереме колку толку да бидеме заедно.
Ти не си симпатизер на Работнички така да ....не хахахаххаахможи и јас да дојдам??
ах ме скрши сеаТи не си симпатизер на Работнички така да ....не хахахаххаах
Не тагувај момченце :*ах ме скрши сеа
Бољи е од Вер лани, не е перфектен али за наши услови адекватен е за тимов ...Od koe selo e dojden onoj Brendon. crep