Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
aj poleka se smirija strastite...cestitki za osvoeniot kup,pozasluzeno zdravje..inaku moe mislenje namernata licna beshe pozasluzena (sekoj faul od pozadi se sviri nameren,taka pishe u pravilata,pa bash ovaa godina mislam na Lebron ako ne mu svirea takva licna na tri sekundi do kraj,i Majami izgubi so toj faul) otkolku vo prethodniot napad koga mu svirea na Pero licna u napad.

Ако сакаш да коментираш за купот тогаш коментирај за КУПОТ, а не за Естудијантес.

Рачунајте на нас срамота е да ја пеат (според мене) иста е ко на гробари само преведена, иначе мислам дека не спортската беше регуларна зошто он кога ја подате топката му беше направен фаул без топка, МЗТ се заебаа зошто чекаа 15 секунади за да направат фаул и после и нервозата се зголеми кај нив и Јане (мислам он беше) направи таков глуп фаул.

Ретко каде во светот во последната мин се свири намерен фаул,пошто секој фаул во тоа време е намерен и ако се досудуваат сите тогаш што ке биде....освен сеа овој да му влезе со сите 4 у фаца па да МОРА да свирне намерна......како и да е судиите им беа наклонети на работнички,повеќе од очигледно....али не е тоа оправдување за поразот
честитки за нежните за освоениот куп

Ретко каде во светот во последната мин се свири намерен фаул,пошто секој фаул во тоа време е намерен и ако се досудуваат сите тогаш што ке биде....освен сеа овој да му влезе со сите 4 у фаца па да МОРА да свирне намерна......како и да е судиите им беа наклонети на работнички,повеќе од очигледно....али не е тоа оправдување за поразот
честитки за нежните за освоениот куп

Не е намерен, него неспортски :D За судиите незнам баш колку повеќе беа наклонети кон Работнички, причините за поразот треба да се бараат во тактичката поставеност на играта на МЗТ

Да не знае некој дали ке се пренесува на тв. и у колку саат?

Во 20:00 на А2, така пишува на МКФ страната :salut:

На а2 ќе имаш пренос од 19:30

Работнички
МЗТ Скопје А.
03.04.2011
20:00
А2
:toe:

Честито победа,CPB се слушаа на моменти во првото полувреме :pos: . Иначе МЗТ според мене изгубија поради инвалидот на клупата :toe:

Каков глуп тренер ејјјј...
Колку треба да си глуп за да не научиш иста лекција во рок од една недела...
Реприза на финалето. И повторно Вер со 4 лични, овој пат ни Симиќ го немаше, и пак ги потпија. Тотално заслужена победа на Работнички...
Се знае, Перо МВП :cuc:
А овој колку е глупо ни кантар не го мери...
Кај Пуповиќ беше најдобар, уште и го извади и си го стави Пеце :pos:
Бот, бот, бот, бот,бот, бот, бот, бот, бот... и така до бесконечноста и назад...

Aлал вера за победава, секоја чест, без Марин на клупа, без Симиќ на терен, уз проблеми со лични кај играчите кои тераат под кошеви ( Блажевски, Вер ), па и Мираковски 4 ги имаше, и тоа не само што не беше доволно да бидат победени туку и извојуваа убедлива победа ...

МЗТ згрешија со изборот на тренер според мене, јес да има уште да се игра али денес Работнички искина иако беа прегрдо десеткувани, организирани беа во нападите, одлични беа во одбраната, едноставно беа предобро синхронизирани и не делуваа ко раштиман оркестар, знаеа што прават на терен, знаеа како до победа.

Честитки !

И без играч и без тренер и без публика пак се тепаат ,,ривалите,,.Ова веќе станува не интересно,дуелот меѓу овие екипи повеќе го гледаме заради навивањето отколку на теренот.Како што сме во залет сега нема никој да не запре во плеј-оффот.

мзт сам себе се победи, тренерот е глуп и можеби толку знае, играчите на мзт многу грешеа, многу продадени топки, као да не знаат да играат преку центар, многу чуден натпревар, сепак честитки до работнички и докажа дека ова е дерби без разлика кој играчи играат секој може да победи. ова го велам зашто лани мзт беше во ваква и потешка ситуација кога го победи на работнички за кого играа чековски и тренер беше докузовски и други репрезентативци имаше мислам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom