Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Spored neoficijalni izvori vo Rabotnicki dojdoa: Mirakovski, Bogoev, Cekovski,Gocevski,brakata BOcevski i ke pristignat uste 4 stranski kosarkarim ako se potvrdi ova definitivno ja zijame titulata i povtorno ke ja peeme param pararam pampam TITULA!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
а кој е спонзор на работнички?

Spored neoficijalni izvori vo Rabotnicki dojdoa: Mirakovski, Bogoev, Cekovski,Gocevski,brakata BOcevski i ke pristignat uste 4 stranski kosarkarim ako se potvrdi ova definitivno ja zijame titulata i povtorno ke ja peeme param pararam pampam TITULA!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Нема странци да се носат,а и што ќе ти ги кога ете Мираковски,Чековски Гоцевски,Богоев и Боцевски ќе играат!!!

Не пејте ногу титула титула па пак на крајот финале да не играте :bip:

od deneska oficijalno novi igraci na rabotnicki se Mirakovski, Bogoev, Cekovski, Gocevski i brakata Bocevski a marin ostanuva sef na strucniot stab

Новиот спонзор изгледа ке биде ИНТЕРПЕРФОРМАНС,барем така се збори. Па останува да почекаме да почне сезонава и да се радуваме на 15 титула !!!

Новиот спонзор изгледа ке биде ИНТЕРПЕРФОРМАНС,барем така се збори. Па останува да почекаме да почне сезонава и да се радуваме на 15 титула !!!
До пред 2 дена се распаѓаа сега титула слават не заборавајте ги Фени и Вардар,сепак честитки за новите играчи.

Честитки за новите играчи и новиот спонзор. Конечно нешто позитивно да се случи во Мак баскетот. Сега пак ќе има интересни натпревари бидејќи има три квалитетни тимови.

До пред 2 дена се распаѓаа сега титула слават не заборавајте ги Фени и Вардар,сепак честитки за новите играчи.

Оние кои имаат комплекс од Работнички,претпоставуваа дека ке се распадне клубот, никој од НАС(навивачите на Работнички) во ниту еден момент не рекол дека клубот ке се распадне.

Добро е ова во секој случај, сеа уште со мзт да се стори нешто па да се спаси некако сезоната и кошарката воопшто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom