Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо и ова дерби без нас...да се надеваме на кам бек наредна година ако се средат работите како што треба:toe:
Ќе ја има на тв?
Ке ја има на мтв 1 у 17 и 30 ...ај да се надеваме дека ке ја биде работата до следната сезона...да ти кажам искрено мене утре некако не ми се праи кејфот да играме со мзт а само ние у сала..тапа е

Ке ја има на мтв 1 у 17 и 30 ...ај да се надеваме дека ке ја биде работата до следната сезона...да ти кажам искрено мене утре некако не ми се праи кејфот да играме со мзт а само ние у сала..тапа е

Па се знае за кого постоите :):)

a kazi mi mladicu tebe bolje ti e sami da ste,ili koa ima druga navivacka grupa pa da ima nekoj rivalitet megu tie tifo grupite kazi mi aj?

Мене лично младичу ми е исто дали ке има некој кај нас у сала или не, мене ми е битен клубот за разлика од некој...

Што е тоа бе?Абе ај празнете ја таа трибина таму,не личи на ништо тоа.
Не е еднаш,не е два пати.:tapp::tapp::tapp:

Ej fala sto mi kaza da pustam TV, samo sto ne ja fakam mtv 3...

На мтв 2 ја даваат иначе водите 18 разлика на полувреме дарко соколов до саа најдобро изгирија , деспотович постигна тројка , публиката не коректно се однесува , со што ли не го маат на соколов ама џабе им е ,
почува второто полувреме :)

Ќе победи Работнички :pipi:

Сигурно со судиите , престап судат , кош дава аврамовски од доле симич га вада му дават техничка на мзт и веке резултато е 9 за мзт..

Сигурно со судиите , престап судат , кош дава аврамовски од доле симич га вада му дават техничка на мзт и веке резултато е 9 за мзт..
Блокатадат на Симич над Аврамовски беше кош ?Дај не заебави.
Има коректно судене.
Разликата е , Марин Докузовски.:pipi:
Го виде Аврамовски ?Ќе го натепаше судијата за малку :)

Леле тапа игра,ама мора да се победи утакмицава.

Блокатадат на Симич над Аврамовски беше кош ?Дај не заебави.
Има коректно судене.
Разликата е , Марин Докузовски.:pipi:
Го виде Аврамовски ?Ќе го натепаше судијата за малку :)

Ај саа објасни ми та за твојта разлика шо га спомна горе коо ги немаше судиите ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom