Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто? Дека не ве подржува вас? Дека гледа реално на работите? Или дека се слага со моето мислење?
Абе се зафркавав и ти па
Ама се гледа дека пристрасен е кон вас.....
А кој од Струмичани не подржува нас?

Ех колку би сакал тоа да биде Петре а и Русе:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
oti be :pos2: prvo se zalevte deka nemate podrska od strumicani :P haha
eve dandi i aleks ve podrzuvaat najmnogu,duri razmisluvaat da finasirat vo feni,zna4i tolku go sakaat vasiot klub sto bi se preselile vo kavadarci :P:P :pos2::pos2:
pozdrav

oti be :pos2: prvo se zalevte deka nemate podrska od strumicani :P haha
eve dandi i aleks ve podrzuvaat najmnogu,duri razmisluvaat da finasirat vo feni,zna4i tolku go sakaat vasiot klub sto bi se preselile vo kavadarci :P:P :pos2::pos2:
pozdrav

Алекс ќе биде главен менаџер у ФЕНИ :) Чера го гледам у БетСити таа шо уплаќе тама додека да му објасне шо треба да направе(за кредит да оде да и ставе од Космофон) на мене укапа ми к-ро.
Иначе он е економски експерт и ќе ги врати тие што добија откази од Фени, и ќе им покачи платите на сите кошаркари :)

А, русето ќе ви служе за реклами. Он ного сака градове со ного реклми. И Петрето ќе ви е воџа :)

Алекс ќе биде главен менаџер у ФЕНИ :) Чера го гледам у БетСити таа шо уплаќе тама додека да му објасне шо треба да направе(за кредит да оде да и ставе од Космофон) на мене укапа ми к-ро.
Иначе он е економски експерт и ќе ги врати тие што добија откази од Фени, и ќе им покачи платите на сите кошаркари :)

А, русето ќе ви служе за реклами. Он ного сака градове со ного реклми. И Петрето ќе ви е воџа :)
А Емра танчерка на паузите :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom