Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха, и јас не сакав да ни се падни Беласица, ќе имаше интересно навивање од страна нивна и наша вгодина во втора ама тоа е, што да му правиме - немале среќа :LOL:

Среда утакмицата се игра од 16:00 во Скопје на "Ѓорче Петров" . Мајмуни мобилизација, за среда послаба бројка заради работен/учен ден но недела ќе биде пеколно.
11017818_10204907598702424_253712880320991854_n.jpg

Напред Победа - за нови убави времиња!

Последно уредено:
Одиме со Рејзо за Ѓорче...

ој ој ој ој ој ој беласица го пуши к...в моја :pusigo: :vozbud:

С
Рејзовите од пред реклами че тргнуваат?

Собирот во 12 пред Реклами и пред споменик Александар Македонски, а тргнување во 1 саатот.

Еуфорија невидена од првио ден, загладнети се прилепскиве тифоси за фудбал, ко квалификации за лига на шампиони да играме таков е интересов, че гори Ѓорче :oleee:

Во Недела и градскиот шо вози на гробишта за задушница, ако има потреба ќе смени линија за Ѓорче :icon_lol:.

Trebalo utakmicava na Gradski da ja stavat a ne u Gjorce.... katastrofa

Abe trebase edna doma edna gosti.Ama aj

Шо и фали на сликате бе :icon_lol:, немој сега тука да ја запеам Место синови :pos::pos::pos::pos::pos::pos:...[DOUBLEPOST=1432991379][/DOUBLEPOST]
Сериозно оваа слика сте ја ставиле на најавниот плакат? OMG :vozbud::vozbud::vozbud:
Кога ја сретнав по нет мислев е заебанција некоја, ама вие сериозни сте биле :popce:

11329781_1453350701642056_3902322118194627880_n.jpg

:ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa:

Сликата е од непознат автор, прашувам кај ја најде ја прибрал од некоја страна, а се заебававме ние три четворица, потоа изгледа отиде кај Дејви на профил и стана вирална и тоа е тоа :icon_lol:, и стана основа за плакатот :icon_lol:.[DOUBLEPOST=1432994580][/DOUBLEPOST]Ча дојдат и Ајдцте и ча викат Белисца шампион, и нивни импресии од Скопје :icon_lol::

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom