Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_9006.jpg
IMG_9089.jpg
IMG_9100.jpg
IMG_9121.jpg
IMG_9129.jpg
IMG_9149.jpg
IMG_9159.jpg

В сабота пријателска со Вардар
Одамна ги немаме нашарано :D

В сабота пријателска со Вардар
Одамна ги немаме нашарано :D
В сабота пријателска Победа-Вардар
Паузата во домашните првенства поради квалификациските натпревари на нашите селекции(А репрезентацијата со Луксембург на 5-ти септември нагости и Шпанија во Скопје на 8 септември и младата репрезентација која ја очекуваат квалификациски натпревар со Украина на 5 септември и пријателски меч со Австралија на 7-ми септември) прволигашите и второлигашите ќе ја искористат за одигрување на пријателски натпревари. Раководството на Победа се потруди и за во сабота договори гостување во Прилеп на минатогодишниот шампион и наш најтрофеен клуб Ввардар. Дуелот со црвено-црните доаѓа како вистински подарок за симпатизерите на фудбалот од Прилеп за нивната безрезервна и масовна подршка на црвено-белите на стартот на новата сезона во Втората лига. Овај пријателски меч(од 16,30 или 17 часот) ќе биде добредојден за тренерите Крстески и Седлоски(првпат ќе води тим против Победа) да ги тестираат можностите и формата на своите фудбалери, да дадат шанса и на резервистите од клупата во пресрет на продолжението на првенствата во Првата и Втората лига.

Голманиве има по 18.
Vo prva postava odnosno poceten sostav mora da ima eden pod 21 godina kako uste eden pod 19 godini pa za toa site taka igraat a vlazrimi se najcesit golmanot prva minuta go menvaat trgaat od centar i mavaat vo aut za da napravat izmena :D

Vo prva postava odnosno poceten sostav mora da ima eden pod 21 godina kako uste eden pod 19 godini pa za toa site taka igraat a vlazrimi se najcesit golmanot prva minuta go menvaat trgaat od centar i mavaat vo aut za da napravat izmena :D
Глупо правило, а и она да нема странци во 2ра лига...[DOUBLEPOST=1441219356][/DOUBLEPOST]Ванче Манчевски нов голман на Победа.

Последно уредено:
Со среќа нека му е.Солиден голман би требало да биди.Само уште шпиц ни фали

Пријателски натпревар - Недела (6 септември) во 16:30 часот - Градски стадион „Гоце Делчев“ - Прилеп
PV.jpg

Miravci I ne e taka naiven tim, ovaj poraz ne treba da go dozivuvame kako neuspeh, sepak e prijatelska!

Не се споредува клуб со интернационалци и преплатени "ѕвезди" со клуб кои играчите цело време играле трета и втора лига.Не ми е ич криво за поразот

ПоБеда Јуниор,кога ќе станете сениори? :D Вие како големи Мајмуни,мислам навивачи треба да знаете дека од старата Победа веќе нема ни П,само новокомпониран клуб без никаква историја... :) Или ви одговара да си бидете мајмуни....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom