- Член од
- 15 јули 2016
- Мислења
- 397
- Поени од реакции
- 921
Bravo!Без соблекувални, канцелари, лифт...сигирно ке кошта помалце од сегашната
Прегледај го приврзокот 350625
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bravo!Без соблекувални, канцелари, лифт...сигирно ке кошта помалце од сегашната
Прегледај го приврзокот 350625
Na nisto ne lici pishanoto , vidi samo “E” kako e napisana, pa tolku da se nemalo zelba nesto da izgleda kako so treba, pa naprajgi zeleno beli i gotovo i taka nema mesto za bukvi na tribina. A okolu stadionot sho deka ja napraja tribinata prava deponija e , so vakvo tempo ni za 2 godini nema da lichi na nesto, za reflektorite veke ne mi se zbora…Прегледај го приврзокот 350268Прегледај го приврзокот 350269
Која е поентата на оние празнините шо испишват Фк Пелистер, освен вака со дрон на друг начин и од друга местоположба неможат јасно да се прочитат. Нека ги пополнат празнините или нека си набават бели столчиња.
Горан, фудбалот е колективна игра, казната е само за утакмицата со Караорман, неможи поединци да казниш, нормално ги казнуваш или наградваш сите, и за кога ќе земат премија (некогаш) поединци можи нема да се заслужни, не треба да земат?[emoji3544] На денешниот состанок, пред почетокот на закажаниот тренинг на Фк Пелистер, донесени се и соопштени следните работи:
● Сите играчи и стручниот штаб се финансиски санкционирани
● Мора да се победат 4те преостанатите натпревари
● Анализа на крајот од полусезоната, па потоа кадровски или играчки промени
● Разочараност од она што го прикажуваат некои играчи, од кои се очекуваше многу повеќе
[emoji350] НИЕ БЕВМЕ ТИЕ ШТО ПРЕД НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ СКОРО СИТЕ ОД СЕГАШНИТЕ ИГРАЧИ ПОБАРАВМЕ ДА СЕ ВРАТАТ ВО ПЕЛИСТЕР, ВРЕМЕ Е ДА ЈА УДРИТЕ ГЛАВАТА ОД ЅИД И ДА ГО ПРИКАЖИТЕ НАЈДОБРОТО ОД ВАС, ЦЕЛ СВОЈ ПОТЕНЦИЈАЛ, БИТОЛА И ЧКЕМБАРИ ГО ЗАСЛУЖУВААТ ТОА И МНОГУ ПОВЕЌЕ !
[emoji3515] САМО ЕДЕН ТИМ, САМО ЕДЕН ГРАД - САМО ПЕЛИСТЕР, САМО БИТОЛА !
Ne znam oti ama mislam pak gresat ne e resenie da se kaznat site za poedinci so ne se zalagale vtora rabota nie nemame uprava edna godina i trista drugi raboti so ni falat kako klub sega aj udri po dzepot aj da gi kaznat ama da donesat plus igrac iskoristat dzoker a ne samo da stedime demek i greskata e so prethodno nekoj so zedoja salam dogovori a nekoj ic pa sega taa greska da se pokrie so kazna e glupost a mozi i gresam so znam
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk