Tesko izgleda vrakanje vo prva liga iako ocekuvav od 1 ili 2 da sme. E sega kako so zemat plati navreme ili kako so barat bonusi... sega malce i kazni treba da se osvestat site ako ne gitla od klubot... od site sela gubime pm da odite!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Pusti 100 evra ke ti kazam [emoji23]a stadiono do kae ?![]()
![]()
Не ме смеј, управата не донесе НИШТО шо сакаме Мане да му се донеси во Јуни, голема е листата на НЕДОНЕСЕНИ играчи, тие шо дојдоја беа кој поради немање друг избор, кој поради други околности. Таа е вистината.Upravata vo ovaj slucaj ne e kriva donese gore dolu se so posaka Mane, imaa podgotovki se zema plata redovno i toa prilicno visoki plati za 2-r liga. Sekade za slabi rezultati odgovoren e trenerot, ajde da vidjme kaj nas kako ke se odvivaat rabotite
Не ме смеј, управата не донесе НИШТО шо сакаме Мане да му се донеси во Јуни, голема е листата на НЕДОНЕСЕНИ играчи, тие шо дојдоја беа кој поради немање друг избор, кој поради други околности. Таа е вистината.
ако е така требаше да си дај отказ и да замини уште летотоНе ме смеј, управата не донесе НИШТО шо сакаме Мане да му се донеси во Јуни, голема е листата на НЕДОНЕСЕНИ играчи, тие шо дојдоја беа кој поради немање друг избор, кој поради други околности. Таа е вистината.

Да не сакаш да ја смениме кладбата со време, да си пуштиш една кафана место да деактивираш профил?Имаш
Ако не е Пелистер пред Вардар на табелата на крајот од оваа сезона, јас ќе го деактивирам профилот тука, ако не ти ќе го деактивираш.
Deal ?![]()

Не ни е во ред играта, а дека толку можат мислам дека стварно толку можат. Детонит има играчи кои 10 години се втора лига, а втората лига е за многу работи погнасна и од првата. Блокажата е кај самите играчи, никој нив не му бара ДЕФАНЗИВА, напротив, а зошто тие сами се пикаат в гол, незнам, ако и сами знат прашај ги нека ти кажат. Прашај ги и нека ти кажат дали Мане му вели да се бранат, да ја лупат топката, јас сум прашал и ми рекле дека не се бара такво нешто од нив. Друго, од овие 5-6 поквалитетни екипи НИЕ го имаме најслабиот напад, НИЕ немаме играч под 21 година како 99та на Воска и 7та на Гостивар шо ќе напрат разлика на теренот, ќе повлечат, ќе одат 1 на 1, дриблинг, шут... Кај нас таков требаше да биди Никола Наумоски ама непослушен мака мачи со препоните, наместо да послушаше операција да напрај, тој со инекции и до последно незнајш дали го имаш или не. За со Брегалница откажал вечерта пред утакмица. Амир детето надеж имавме во него, никако да пркни, да напрај нешто, некоја разлика. Има слободни играчи, нека ги донеси управата, нека го засили ростерот, ама СЕГА двајца да се донесат, па на зима место 5 души, 3ца нека се донесат, а овие таман до тогаш ќе се прилагодат. А и тие шо неможат појќе и се за пензија ФАЛА, ЧАО, ПРИЈАТНО, не само да се шлепат дека биле 'битолски деца или пензионери'.Сакаш да кажиш дека играта ни е во ред,и дека со овие играчи толку можиме демек.Шут на голо немаме со ДЕТОНИТ.
Не се откажвам од кладбата, ова е само мала партиска криза во клубот.Да не сакаш да ја смениме кладбата со време, да си пуштиш една кафана место да деактивираш профил?![]()
 Nema nikakvo opravduvanje za poslednite rezultati dali go nekat i bojkotiraat igracite trenerot dali e nesto drugo ke vidime ama e fakt deka nemaat inaet, madinja se igra radi reda kolku za plata da se zemi nisto drugo ni dokazvanje ni start da ima kavga nesto zar vo igracite mnogu sme labavi i na sekoj natorevar vleguvaat so potcenuvanje na protivnikot arno ama ne igraat iminjata i sme tamu kaj sto sme ako ne se svestat igracite se znaj prv poraz ili neresen sleduva otkaz na Mane se drugo e beganje od odgovornost a tuka mora da ima oti klubot e 100% opstinski!Не ни е во ред играта, а дека толку можат мислам дека стварно толку можат. Детонит има играчи кои 10 години се втора лига, а втората лига е за многу работи погнасна и од првата. Блокажата е кај самите играчи, никој нив не му бара ДЕФАНЗИВА, напротив, а зошто тие сами се пикаат в гол, незнам, ако и сами знат прашај ги нека ти кажат. Прашај ги и нека ти кажат дали Мане му вели да се бранат, да ја лупат топката, јас сум прашал и ми рекле дека не се бара такво нешто од нив. Друго, од овие 5-6 поквалитетни екипи НИЕ го имаме најслабиот напад, НИЕ немаме играч под 21 година како 99та на Воска и 7та на Гостивар шо ќе напрат разлика на теренот, ќе повлечат, ќе одат 1 на 1, дриблинг, шут... Кај нас таков требаше да биди Никола Наумоски ама непослушен мака мачи со препоните, наместо да послушаше операција да напрај, тој со инекции и до последно незнајш дали го имаш или не. За со Брегалница откажал вечерта пред утакмица. Амир детето надеж имавме во него, никако да пркни, да напрај нешто, некоја разлика. Има слободни играчи, нека ги донеси управата, нека го засили ростерот, ама СЕГА двајца да се донесат, па на зима место 5 души, 3ца нека се донесат, а овие таман до тогаш ќе се прилагодат. А и тие шо неможат појќе и се за пензија ФАЛА, ЧАО, ПРИЈАТНО, не само да се шлепат дека биле 'битолски деца или пензионери'.