- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.181
- Поени од реакции
- 955
Nekoj da ne znaj kako odat rabotite na stadiono? reflektorite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za vas najloso e sto na struga i trgna rezultatski ovaja sezona, od konkurentite ako se trgne na strana belasica tie posle vas imaat najslab sostav, ama ete iznasobraa bodovi i se so 10 pred vas, pa tesko deka ke gi stignete. baska za bil koj da preticate vi se potrebni pokvalitetni fudbaleri, a vie ocigledno ne davate dovolno pari. fudbaleri kako ristovski, trapanovski, sarkoski, trajkoski, manev itn. potpisaa veke negde, a vie edino potpisavte potprosecen fudbaler od belasica.Среќна нова година да се надеваме дека ќе опстаниме Многу тешко ќе биди ако се види дека академија денес го зеде и ристевски од борец уште еден шпиц да земат сигурно ќе бидат горе па и за купот ќе имаат шанси шо се однесува за ренова со косоварите и ффм ќе ја среди остануваме ние сега за сега чаљо то за дарко(косово) не верувам да се случи има муабети и за петелот(албанија) арно ама имаат договори до крај на сезоната плус се му исплатено за разлика од други клубови во Македонија кои немаат видено пари по два три месеци но на крајот од денот не се рачуна кој колку пари зел туку кој колку бодови ќе има а ние ако не земиме уште играчи без кондиционем тренер кога веќе не зедовме тренер нема шо да бараме во прва лига и ќе остани од крај да чекаме да се спасиме
За стадионот и рефлекторите се чека од ффм и евн да се постават оти од општина се е платено па сега се пуштаа цевките за каблите, греота за трибината ќе имаме најубав стадион во втора лига ако продолжиме вака без салам засилувања но не се отажуваме се надевам ќе изненадат и пред почетокот на припремите кои се закажани за 8ми Јануари ќе има новости ако не нека си ебат мајката
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Se slozuvam uste da dodadam deka osven struga koja ja spomena a slobodno ke kazam ne nadigra vo Bitola edino taa i Skendija ke ja barame sansata preku renova i pred se da vidime kako ke se odviva sostojbata vo vardar i borec koi nemaat zemeno pari nekolku meseci a za belasica nema so da se zbora ne veruvam deka imaat sili i ambicii za prva ligaza vas najloso e sto na struga i trgna rezultatski ovaja sezona, od konkurentite ako se trgne na strana belasica tie posle vas imaat najslab sostav, ama ete iznasobraa bodovi i se so 10 pred vas, pa tesko deka ke gi stignete. baska za bil koj da preticate vi se potrebni pokvalitetni fudbaleri, a vie ocigledno ne davate dovolno pari. fudbaleri kako ristovski, trapanovski, sarkoski, trajkoski, manev itn. potpisaa veke negde, a vie edino potpisavte potprosecen fudbaler od belasica.
pa realno toa vi se sansite. da raspadne borec koj i onaka individualno ne e mnogu kvaliteten, evtl sileks da izgubi nekoi igraci. i renova mozda, mada tie kako i sileks imaat cvrst i voigran tim so mnogu iskustvo vo 1. MFL. kako i da e, prv cekor e vasiot tim da se podobri bidejki so aktuelniot tim tesko ke sobirate bodovi.Se slozuvam uste da dodadam deka osven struga koja ja spomena a slobodno ke kazam ne nadigra vo Bitola edino taa i Skendija ke ja barame sansata preku renova i pred se da vidime kako ke se odviva sostojbata vo vardar i borec koi nemaat zemeno pari nekolku meseci a za belasica nema so da se zbora ne veruvam deka imaat sili i ambicii za prva liga
Golema steta so site so bea dobri vo 1mfl zaminaa vo akdemija pa sega ke mora da se bara careto od stranstvo i na lotarija
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Најуба е во цела втора лига.ZNAJ NEKOJ KAKO NAPREDVA TRIBINATA ILI SLABO??
Има уште доста работа. Од она шо се гледа највероватно ќе биди готова за другата сезона. Август е најоптимистички дека ќе се пушти. Внатре има уште доста работа, фасадата, рефлектори, столчиња, атлетската патека, улицата кон стадионот, партерот од новата трибина према паркот треба да се напрај, трафостаницата, скалите не се напраени и тие од трибината према надвор. Се на се август за новата сезона е најоптимистички ама пошто ова сезона ќе биди без публика во ред ќе биди да се пушти во употреба тогаш.ZNAJ NEKOJ KAKO NAPREDVA TRIBINATA ILI SLABO??
Abe ako e avgust okej kje e inace za fasadata za patekata ne treba mnogu ako se raboti so pokje rabotnici fasada se praj za 2 nedeli ne e kiznaj kolkava, to Oficeraki cel go svrtija za mesec a ne tribinata.. ubo e da se klat stolcinjata sega da podzalici tro pa posle neka prat vnatre neka ja suredvatИма уште доста работа. Од она шо се гледа највероватно ќе биди готова за другата сезона. Август е најоптимистички дека ќе се пушти. Внатре има уште доста работа, фасадата, рефлектори, столчиња, атлетската патека, улицата кон стадионот, партерот од новата трибина према паркот треба да се напрај, трафостаницата, скалите не се напраени и тие од трибината према надвор. Се на се август за новата сезона е најоптимистички ама пошто ова сезона ќе биди без публика во ред ќе биди да се пушти во употреба тогаш.
Пишав по горе тие цревата се за рефлекторите назад останаа уште едни скали од четири влезови скоро пола е заграден назад напред се премачкува да не прошушта вода ама мислам дека сефа за празниците не работатZNAJ NEKOJ KAKO NAPREDVA TRIBINATA ILI SLABO??
Овој заглави у Велес, на пола град должи пари па сеа у Битола ќе гледа да заебе некој. Подобро некое дете да ви игра од 16 години, него овоа дрво.![]()
Никола Радовиќ за посилен Пелистер - Sportmedia.mk
Нападот на тимот на Пелистер на пролет ќе биде предводен од досегашниот шпиц на тимот на Борец, србинот Никола Радовиќ. Тој зимава си ги подигна документите од Велес, и слободен е да ја промени средината, но очигледно дека нема да го промени шампионатот. Во Битола имаа проблем со ефикасноста, а...sportmedia.mk