Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Интизивно се преговара со досегашните спонзори, клубот е во долг од околу 200.000 евра, од кои 25.000 на Наџи Шенсои, 15.000 за превоз, другото е се долгови каде што одеа по карантини, хотели итн. уште и бараат 25,000 евра за продажба на останатите 75% од акциите ! Се водат интезивни преговори за да се донеси на 0 (нула) клубот и да се тргнат од него тие ХОШТАПЛЕРИТЕ !
Како бе долгови нели требаше 700000 евра годината да вложат од каде сега долгови за шенсои кога тие си го донесоа или за карантин кога одеја во на Камчев хотелите шо напрај копилето си пишеше од поќе море нека ги тужи општината и овие и цермат па ајт курац нека фатат шо ќе се молимте крвта нивна армиска
Туку кажи од права рака нели имаше нешто за нов газда спонзор или ништо од тоа пак само општината ќе остани ме

аман бе ИНТЕНИВНИ ПРЕГОВОРИ нема шо преговори досегашните акционери НЕ СИ ГИ ПОДМИРИЛЕ обврските бате викни си таму зајко мајко кој се сега власт да го решат случајот да се одговара кој ветил-потрошил-неостварил имал управувачки пакет, абе до кога вакви прикаски и сказни ??

Комедија.
Овие Валентин и компанија, да ти биле поголеми комичари од двојката.
Ги сметав за малце посериозни луѓе, со искрени намери за да напрат нешто корисно во градот, ама изглеа сум се излажал.
Овие тоталка изгубени, незнат кај терат.

Море какви преговори луѓе се заебавате вие или шо е муабетот? Земаш тужиш таму за обврски кои ги имале, а не ги исполниле и клоците в газ.

Комедија.
Овие Валентин и компанија, да ти биле поголеми комичари од двојката.
Ги сметав за малце посериозни луѓе, со искрени намери за да напрат нешто корисно во градот, ама изглеа сум се излажал.
Овие тоталка изгубени, незнат кај терат.
So da napraj vakentin za ova ko tie izigravaja gazdi a ne davaja pari ? Ete si prajme muabet

So da napraj vakentin za ova ko tie izigravaja gazdi a ne davaja pari ? Ete si prajme muabet
Кривична пријава за старт и превземање на клубот назад на општината, поради непочитување на обврските од договорот.
А во меѓувреме да најдеше пари, дали преку ЕЛЕМ или преку притисок кон некој бизнисмен за да се стабилизира состојбата.
Вака му остава простор на криминалците да го уценват и да седат да преговарат. Нема шо да преговараш со нив. Тие се завршена приказна, со нив и нивното работење во клубот, надлежните органи нека се занимаваат во иднина.
Самиот изјави дека со ребалансот на буџетот ќе ги средат работите во клубојте, а испадна дека само по една плата му дадоја и ги фрлија парите во ветер.
За фудбал требат милиони а тие се тегнат кој да плати борџ од 200К.

Нема бе поќе преговарања и договорања. Клубот во втора лига а судот нека одлучи дали имало или немало криминал во работењето на Пелистер во последните неколку години од ко е приватизиран.
Ако ја заташкат и овај пат работата, кажими кој спонозор во иднина после ќе се нафати да влези во Пелистер со вакви неразрешени проблеми шо се влечат со години ?

25.000 евра за Шенсој? Абе се да му ебам како можи бе на онај толкава плата да му дат небеше ништо посебно...

Иначе ако сакаја досега ќе решеа.Колку души бе продаени од рек тендери земаја колку? Неможат двајца да најдат да дават пари па ако треба и на сила со то шо ако се откажат 300 проблеми да му се напрат хоштаплери умрени се да ви ебам неможиме нарајат фудбал да гледаме.!!!

Кривична пријава за старт и превземање на клубот назад на општината, поради непочитување на обврските од договорот.
А во меѓувреме да најдеше пари, дали преку ЕЛЕМ или преку притисок кон некој бизнисмен за да се стабилизира состојбата.
Вака му остава простор на криминалците да го уценват и да седат да преговарат. Нема шо да преговараш со нив. Тие се завршена приказна, со нив и нивното работење во клубот, надлежните органи нека се занимаваат во иднина.
Самиот изјави дека со ребалансот на буџетот ќе ги средат работите во клубојте, а испадна дека само по една плата му дадоја и ги фрлија парите во ветер.
За фудбал требат милиони а тие се тегнат кој да плати борџ од 200К.

Нема бе поќе преговарања и договорања. Клубот во втора лига а судот нека одлучи дали имало или немало криминал во работењето на Пелистер во последните неколку години од ко е приватизиран.
Ако ја заташкат и овај пат работата, кажими кој спонозор во иднина после ќе се нафати да влези во Пелистер со вакви неразрешени проблеми шо се влечат со години ?
Za tuzba da ama deka nekoja drzavna firma ke ti daj pari za bitola ili vladata da odvoj pari za bitola za sala ili za stadion samo ke se lazime deka nekogas ke bidi

Не знам шо очекувате од општината стварно хаха едноставно не можи ништо да напрај кога то јасно ќе ни стани, чим рака политичка се меша мочај се во та работа.
само да не ја прат истата грешка да излегват да се фалат ете ние работиме даваме пари, ќути скри се поарно, јасно ми е дека не си моќен.
спонзор не би имал појма кој би влегол реално, која будала ќе се нафати Пелистер да го спонзорира. арно се врза то камчев ѓубрето фрли некоја пара ама пуста политика има игри многу. не не бива едноставно нема шанса клуб да сме во идинина салам.

Не знам шо очекувате од општината стварно хаха едноставно не можи ништо да напрај кога то јасно ќе ни стани, чим рака политичка се меша мочај се во та работа.
само да не ја прат истата грешка да излегват да се фалат ете ние работиме даваме пари, ќути скри се поарно, јасно ми е дека не си моќен.
спонзор не би имал појма кој би влегол реално, која будала ќе се нафати Пелистер да го спонзорира. арно се врза то камчев ѓубрето фрли некоја пара ама пуста политика има игри многу. не не бива едноставно нема шанса клуб да сме во идинина салам.
Кочи малку!
Што очекуваме ете јас ќе ти кажам очекувам исто како и другите што ветија да си исполнат значи да не барам видеа кај шо збораат за клубот до кое ниво го донесе дпмне да не барам општо за спортот за ракометот и за стадионот салата, значи не се бара ништо повеќе или помалку тоа што ветија а ветија исто како другите да си направат значи силен Пелистер, Стадион, нова Сала базен шо ти знам шо имаа таму пишано ако не можат тие да финансираат нека си најдат некој спонзор и решен проблемот оти нели сега се на власт и на државно ниво а зајко ветуваше помош ете васко денес гледам го клал на рек директор шо значи нека дај 500000 евра и решен проблем
Инаку будали има кој да го финансираат Пелистер пример јас ама немам пари ама да си кажиме реално ако во фудбалот нема пари и не се вадат не знам каде значи јас да имам 200000-300000 евра ќе го напрам топ и ќе имам ќар абе не заебавајте барем сега се прат пари со клубот колку сакаш и кај сакаш и како сакаш а во ракометот нема пари и треба да си будала да вложуваш оти никако нема да ти се вратат освен од картите а тие ќе одат за основни трошоци шо значи бунар без дно
Иднина има само ако се клат салам луѓе и да се има стабилен буџет од општината значи секоја година да се знај загарантирано колку ќе се има па после ако има спонзори нека се појача а вака да молиме скопјани охриѓани за со наши пари да го финансираат клубот не бива но пак че речам силата сега е во власта или нека ја исправат работата или и тие нека одат у курац како двојче и компанија нема трето!

Кочи малку!
Што очекуваме ете јас ќе ти кажам очекувам исто како и другите што ветија да си исполнат значи да не барам видеа кај шо збораат за клубот до кое ниво го донесе дпмне да не барам општо за спортот за ракометот и за стадионот салата, значи не се бара ништо повеќе или помалку тоа што ветија а ветија исто како другите да си направат значи силен Пелистер, Стадион, нова Сала базен шо ти знам шо имаа таму пишано ако не можат тие да финансираат нека си најдат некој спонзор и решен проблемот оти нели сега се на власт и на државно ниво а зајко ветуваше помош ете васко денес гледам го клал на рек директор шо значи нека дај 500000 евра и решен проблем
Инаку будали има кој да го финансираат Пелистер пример јас ама немам пари ама да си кажиме реално ако во фудбалот нема пари и не се вадат не знам каде значи јас да имам 200000-300000 евра ќе го напрам топ и ќе имам ќар абе не заебавајте барем сега се прат пари со клубот колку сакаш и кај сакаш и како сакаш а во ракометот нема пари и треба да си будала да вложуваш оти никако нема да ти се вратат освен од картите а тие ќе одат за основни трошоци шо значи бунар без дно
Иднина има само ако се клат салам луѓе и да се има стабилен буџет од општината значи секоја година да се знај загарантирано колку ќе се има па после ако има спонзори нека се појача а вака да молиме скопјани охриѓани за со наши пари да го финансираат клубот не бива но пак че речам силата сега е во власта или нека ја исправат работата или и тие нека одат у курац како двојче и компанија нема трето!
ништо нема џабе, ако имаше некој заинтересиран ќе имаше влезено до сега и ќе си работеше, се е лага, не е власта способна како шо велиш ти да го најди тој магичен спонзор, не очекувам решение. стадион ако напрат ништо не добиваме милион пати имам речено и пак ќе речам, то е баш бунар без дно, ниту има луѓе ниту публика ниту навивачи. стадион би се напрајл чисто ако власта сака популистички да речи ете ви напрајвме, мада и то тешко некако нема апсолутно никаков интерес. не не бива џабе колку сакаш можиш да кажваш јас не можам да се помирам дека има луѓе битолчани шо заработваја на овај срам шо го снајде пелистер и ти се прат навивачи, ти ми збораш навивачи карти продавање или слично, класична чергарска работа, никогаш нема да не биди.

EPa nisto neka ne prat neka ne dupat samo kako i dosega ... taka a ? Samo ke plakame danoci ne mora da prat kaj nas nisto deka bilo populisticko

Ете го Ковачевски сега на чело на РЕК. Да видиме зошто мафташе со шалојте Пелистер/Чкембари на митинзи и зошто се слика по утакмици в сала.
Za da stigni tamy kaj so e...za drugo so koj saka se kladam deka ne

Ете го Ковачевски сега на чело на РЕК. Да видиме зошто мафташе со шалојте Пелистер/Чкембари на митинзи и зошто се слика по утакмици в сала.

Веројатно ќе заборават се што изјавувале и ќе се прават на три и пол како Двојче и Гордана....треба некој сега да ги најди видеата на Васко и Кирацот кај шо коментираа за Пелистер како Дпмне го уништил клубот и тие кога ќе дојделе вака ќе праеле,онака ќе праеле и да му ги постира на нивните профили да ги потсетат што дробеле.....и за Валентин истото важи..онде нон стоп идеше на натпревари,младинци,деца,пионери ти реков ми рече..е сега баш ме интересира дали така ќе биди заангажиран и дали ќе успее да издејствува да се направи нешто со клубот.

Ама веројатно ништо нема да биди и ќе тера магарето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom