Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ковачев иди од Дунав Русе. А Илиев иди од Плок (во Русе според веб страната(редовно ажурирана) не играл ваков играч). Според википедија стандардно играл. Покрај Полска, играл и во Цска Софија, Локомотив Софија, Локомотив Пловдив и Монтана и младински репрезентативец на Бугарија. Вака на хартија импресивно делува како засилување во наша лига.
Околу Ковачев веќе ко сме кај муабетот во каква форма е, според фб и форумот на татарите изгледа му бил најдобар играч сезонава,кај шо биле први во втора лига. Ама Пелистер курнази испаднале и му дале многу појак договор и го собрале.:icon_lol:

Последно уредено од модератор:
Ако е точно за бугарчето дека е овај е супер оти кај нас од трета втора лига од грција србија или бугарија да дојдат најдобри ќе бидат па дури рики или шо ти знам близнакот или бацката беа најдобри а децата како од мочка праени па јас да сум ко нив ќе ми е страм да играм и тренирам а за бразилците има бе за тој од рио бранко податоци и тој е напаѓач солиден само не можам да го најдам линкот ако е тој како и овај бугаринот ;)

5e01cf3f6d5d42ad9466aeaa6664fd84.png

Кај го нашле :D

Тие бразилците во последно време функционират на следен начин.Ги земва агент некој и ги нуди на клубови , со тоа што то им плаќа плата ,не клубот ,со цел да ги продаде на некој пореномиран клуб.Ама обично тоа се некој помлади.Ама овај кај нас 34 години кај ќе го продават :D. Белки ќе можи една сезона да изигра пред пензија :anco:. Инаку на истиот ваков начин пред 2-3 години тој некој си агент носеше бразилци низ Македонија од кои 2-3 завршија во Тетекс и ни еден не му се погоди.

п.с. Да не има некоја измена во правита по 5 играчи да бидат над 34 години шо толку се засилиа нашите :pos:

Добар е Ковачев не драпајте сега и вие, пред 2 сезони беше еден од најдобрите играчи кај нас, пожрвувано играше, гинеше, колку само клучни голови даде, еден од подобрите штопери кој некогаш ги имал Пелистер беше, сега незнајме во каква форма е, тогаш имаше 32, сега има 34 години, јас мислам пак ќе брка доста работа...
Стар ви бил, па Степановски шо го имаме млад да не на штопер ? И тој толку има 34 години, па ете повеќе од силидно изигра и тој сезонава...
Да игра пак на ниво Степановски, заедно со Ковачев ќе ги имаме едни од најдобрите штопери во лигата ! Каков Вардар, каква Шкендија :kuracc: Ова ти е комбинација како Фердинанд и Видиќ шо беа во Манчестер :ROFLMAO:

Тошевски и тој потпиша, ќе имаме солиден бек...

Во нападот тој бугаринот Димитар Илиев, во кариерата поминал солидни тимови, кај нас иди од полското првенство од Висла Плок, а претходно настапувал низ Бугарија, Локомотив Софија, Цска Софија, Монтана....
Според тоа што можев да видам овај највероватно сегде резерва бил, многу малку голови гледам постигнувал, последно во Висла Плок од 3 сезони таму околу 50 меча изиграни само 6 гола дал во тие 3 сезони.
Најдобро изиграл во Локомотив Софија, таму на почетоците од кариерата ко играл 2004г. негде, тука 13 гола дал од 70 меча негде, статистички пак е малку, но најмногу гола во Локомотив дал....
Па од @И моето дете ќе навива за Пелистер напишал во 2004г. преговарал за трансфер во ЧЕЛЗИ
но не се договориле :pos::pos::pos:
Каков Челзи бе, овај скапал низ Бугарија.....

Исто во нападот и Бујчевски го зедовме официјално и тој бразилецот Лукас, другиот бразилец Фернандо изгледа игра во средината, ИНФО за бразилците само од некој нивни роднина можи да добиеме :D тотални анонимуси, ни трага ни глас нема од нив :D

Боби Божиновски ако го официјализираат и него утре, највероватно ќе го земат само за НАМЕШТАЉКИ :facepalm:
Ниту бил, ниту допрва ќе биди тој фудбалер, џабе ќе му плаќаат кирија шо ќе седи овде....

Туку шо бидна со Димитар Иванов од Тетекс ? Ѕверка е тој, милум силум мора да се земи, а слушнав муабети дека бил во Битола, а во СПОРТ не го најавиле....

Моментот е на 11:44 :ROFLMAO:
Зошто бе ?:shook: Нека ми објасни некој зошто е ставен тој момент во хајлајтс ? :masa:

http://www.ogol.com.br/player.php?id=217114

Иначе во врска со играчите... Дај да не претерваме сеа, не барајте преку лебот погача. Да не сакате со Главевски и Клечкаровски да играме во прва лига ??:blablab:
Добри се засилувањата засега. Вардар и Шкендија со милионски буџети неможат да донесат квалитетн играч, вие сакате со овај буџет шо се спомнува да се донеси нешто квалитетно.
Добри се засега со трансферите. Уште да можат да приберат некој од битолчаните шо се надвор или во Вардар ќе биди одлично, ама то малце потешко.
Мене најмногу ме плаши Пашето на голот. :jajce:
Мора да се донеси некој голман покадарен!!!

Еве видео и за татерчето:

Последно уредено од модератор:
Моментот е на 11:44 [emoji23]
Зошто бе ?:shook: Нека ми објасни нешто зошто е ставен тој момент во хајлајтс ? :masa:

http://www.ogol.com.br/player.php?id=217114

Иначе во врска со играчите... Дај да не претерваме сеа, не барајте преку лебот погача. Да не сакате со Главевски и Клечкаровски да играме во прва лига ??:blablab:
Добри се засилувањата засега. Вардар и Шкендија со милионски буџети неможат да донесат квалитетн играч, вие сакате со овај буџет шо се спомнува да се донеси нешто квалитетно.
Добри се засега со трансферите. Уште да можат да приберат некој од битолчаните шо се надвор или во Вардар ќе биди одлично, ама то малце потешко.
Мене најмногу ме плаши Пашето на голот. :jajce:
Мора да се донеси некој голман покадарен!!!

Еве видео и за татерчето:

Брaвo шo ги искoпa. Спoред oвa нa клипoт oнaј дедoтo oд Брaзил ништo пoсебнo , aмa зaтo oвa бугaрчетo е звер.Зa вo нaшa лигa ќе двoи , ме бендисвa.Кoлку и дa е нa клипoт сaмo нaјдoбрoтo се гледa декa имa техникa, брз е и имa и пaс и шут и дриблинг. Кaкo зa срединa се шo се бaрa.Сaмo дa му се игрa и дa е фит oвaј ќе се пoгoди [emoji1].

Ovaj Goijano ako nishto pokje barem ko ke klaj gol ke ima specifichna proslava ala Mario Gomez klasichen spic e brazileco, neznaj da izigra so topka mnogu ama ika realizacija to sho mu fali na pelister momentalno. bugarcheto go ima fudbalo vo maloto prste.. se gleda deka e klasa igrach i ke deli sigurno vo nashata liga ama kako sho gledam po videoto ne e spic klasichen tuku zad napagjach igra taka da ochekuvam mnogu asistenci od nego i da bidi glavna zakana za protivnicite. Bujche e dobar igrach ama realno za rezerva i da vnesi svezhina i brzina vo napado od klupa. Toshevski e konechno reshenie za misterijata vo pelister narechena DESEN BEK. Posle kitano koj se nadevam ke se vrati ova godina toshevski e konechno dolgorochno reshenie. Martin Kovachev! Namerno go komentiram posleden ovaj majstor. So dve race e dobredojden vo pelister eden od najdobrite stoperi sho zaigrale za pelister!!! I na kraj ne se bunete za godinite na igrachite oti gjoko donese deca po 21 22 godini i vidovte sho se desi ispadnavme od ligata vrska nemaja... so nekolku transfer bombi na trener za pochetok golmanska pozicija edna na lev bek ( TK3 NIKOJ DRUG) sredina i spic i so teshkiot teren za zemanje na bodovi vo gosti Tumbe kafe v godina ochekuvam evropski pelister!!!!

И Лазар Илиев го пиши.Да не ни го пуштат овај место бугаро Полска шо играше.:pos:

И Лазар Илиев го пиши.Да не ни го пуштат овај место бугаро Полска шо играше.:pos:
Hahaha nisto cudo oti vkraj e jak ovaj tatarot od visla bog znaj si se slucva z. m. go nema da kazi so se slucva...

Леле леле, ако е овај тој Илиев наместо то татарчето од Висла, кој блам ќе биди. Па ние уште бараме статистики, видеа ова она...:busi:
Не ме чуди мене. Сварно јак играч е тој бугарот и не ми се верва дека ќе донесат таков играч. Најверватно е овај од Брегалница тој шо е кај нас, пошо гарант и тој има пасош бугарски. Можиме да го пишиме како странско засилување.:brlav:

Луда работа бе. Абе земи на та страната посрана на фб, напиши кој дојдоја нови играчи , кој заминаја, слика некоја од прозивката, изјава од стручниот штаб. :notworthy:
Кој аматеризам значи.
Овие работи ми се чини никогаш нема да се средат кај нас.

Леле леле, ако е овај тој Илиев наместо то татарчето од Висла, кој блам ќе биди. Па ние уште бараме статистики, видеа ова она...:busi:
Не ме чуди мене. Сварно јак играч е тој бугарот и не ми се верва дека ќе донесат таков играч. Најверватно е овај од Брегалница тој шо е кај нас, пошо гарант и тој има пасош бугарски. Можиме да го пишиме како странско засилување.:brlav:

Луда работа бе. Абе земи на та страната посрана на фб, напиши кој дојдоја нови играчи , кој заминаја, слика некоја од прозивката, изјава од стручниот штаб. :notworthy:
Кој аматеризам значи.
Ако не е тоа бугарчето шо копаше овде и ни поставе видео а е Лазар Илиев :sramezliv: готов си, ќе ти банираме профилот:pistoldz:. Кај шо нас лажно не поеба, му ги отвори и очите на брендот и искра сега ќе го лапнат , па после тој ќе не решава :pos:.

Кој аматеризам значи.
So sakas da ti napisam na fb stranata?
Inaku najverojatno ke ima noca web strana a do togas informaciite ke gi dobivame od makedonski sport ;)

So sakas da ti napisam na fb stranata?
Inaku najverojatno ke ima noca web strana a do togas informaciite ke gi dobivame od makedonski sport ;)
Пиши , најновот засилување за Пелистер , Бугарскиот интернационалец од Висла Димитар Илиев , и клај го видеото од @Игнориран член и пиши дека тој го ископа видеото. Па ако е тој другиот нека му ја мисли :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Back
На врв Bottom