Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Утре е 15-ти пoчнувa трaнфер периoдoт ... Liga Evropa Here we come .. [emoji1]

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Ostajte so pisi ekipa i z. m. citajte samo sport gi ima informaciite od prva raka se drugo e rekla kazala muabeti se ocekuvaat i cetvorica stranci dvajca bugari i dva brazilci no glavniot problem e sto nema teren za treninzi oti kopileto edniot go napraj diskoteka na drugiot kravi pasat namesto trevata od stadionot tamu da ja namestata a na vestackata ne mu se trenira oti site se ispivredija so e tvrda podlogata i pred se so ne bea spremni

Абе кaкoв Бoјoвиќ тoј ќе зaврши вo Еурoмилк 100%

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Абе само наслови читаме, а на дело нема ништо. Само факинг Блашко шо го замени Шеро.:busi:
Ајде доста најави, дај да видиме дела. Играчи, проект, припреми, амбиции за наредна сезона, планови, опрема нова итн...
Ни го потекоја мадлаците со тие насловите во Спорт.

Штом излезе кај Мишевски за Бојовиќ значи сигурна е работата и ќе биди наш нов играч.
И јас се сложвам дека не ни требаше Бојовиќ, имаа многу подруги избори, еве пример јас мислам покорисен ќе беше Лескароски од Металург или некој друг играч отколку Бојовиќ на 35 години, а за форма каква очекувате кога играше во "амбициозниот" Љубанци кој се распадна како кула од карти...
Ако се земи уште Демир од Тетекс ќе имаме доста штопери, тука се Близнакот, Мајк и Тони Маглата, некој ќе лета од овие, ми мириса на Тони, Близнакот и Мајк останват, еве го сега и Бојовиќ, сепак требаше некој покорисен играч да донесат....

И не ги читајте тие од Екипа, глупости најавуваат, можи денојве ќе изјават за Ибрахимовиќ дека и ние влегваме во трка по потписот заедно со Манчестер Јунајтед :pos:

Штом излезе кај Мишевски за Бојовиќ значи сигурна е работата и ќе биди наш нов играч.
И јас се сложвам дека не ни требаше Бојовиќ, имаа многу подруги избори, еве пример јас мислам покорисен ќе беше Лескароски од Металург или некој друг играч отколку Бојовиќ на 35 години, а за форма каква очекувате кога играше во "амбициозниот" Љубанци кој се распадна како кула од карти...
Ако се земи уште Демир од Тетекс ќе имаме доста штопери, тука се Близнакот, Мајк и Тони Маглата, некој ќе лета од овие, ми мириса на Тони, Близнакот и Мајк останват, еве го сега и Бојовиќ, сепак требаше некој покорисен играч да донесат....

И не ги читајте тие од Екипа, глупости најавуваат, можи денојве ќе изјават за Ибрахимовиќ дека и ние влегваме во трка по потписот заедно со Манчестер Јунајтед :pos:

Бојовиќ е катастрофа на 35 год неможи да не појјачча никако ... а иначе мајк си заминал австралија така да со 2ца штопери сме само а маглата повреден беше колку шо знам.. меене ми кажаја дека само неколку играќи добиле програма од пелистер за шо да работат дури се слободни а пола од нив не добиле .. то значи дека на пола нема да се рачуна

На 22ри е прозивката, Тошевски сигурно ќе почни од првиот ден, имам дојава дека се прат напори сите добри битолчани да ги вратат ... само незнам како :kuracc:

Љамче ќе биди трансфер бомбата... Последен на крај ќе го официјализираме.:cujte:

Back
На врв Bottom