Goran Bt
локал патриот
Не знам за забрана ама реално од тие шо ги избркаа само главевски и елмазовски би ни требале ете и маглата во одбраната
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Типично македонче секогаш чека некој друг да му ги реши проблемите,да му падне од небо,а тоа да посматра од страна,да фаќа сеир и да смислува разно разни оправданија.Во грција кога на народот ќе им збоктиса,точно,излегуваат на улица и палат и кршат се по ред,ама излегуваат и фамилијарни луѓе. 
Ти фамилијарен чоек си не можиш така?,а ние демек клошари сме,и дремиме по цел ден на интернет и ќе се бориме за спортот во градот,и за се шо не чини во Битола...Кај сте бе Чкембари бе, вака се сака клубот?!
Абе пичка му матер, тука се знајте, се е јавно кажано, имате и инсајдерски и аутсајдерски информации за то шо е и како е ама ништо ама баш ништо не превземате. Освен она за ``Сакаме стадион`` шо како шо се гледа нема некој ефект, ништо друго не се превзеде. Како шо ми изгледа, сите кур ги боли за ``Пелистер``.
Јас сум фамилијарен чоек, со работа која пола недела е целодневна за да ми стигнат пари за да го чувам и вадам семејството на прав пат, па немам ни време а богами и нерви за вакви работи, но ве читам и се чудам... СЕ ЗНАЈТЕ, АМА НИШТО НЕ ПРАЈТЕ!
Шо е работата, немате водач?! Така ми изгледа работата. Последно шо знам, а можи не сум во тек то сигурно, Пискачо ве водеше. Резил од дете...прво прекарот - ПИСКАЧО...значи некое пискало, детуле..а не некој претставителен...ВОДАЧ на една од најјаките, најпознатите навивачки групи во Македонија. Ееееј, Пискачо бе луѓе, лижач на градоначалникот....да не одам понатаму, Пискачо, главен на РК Пелистер, еееј РК Пелистер, страв и трепет во МК,поим за ракомет! Кога во МК немаа поим за европски ракомет, европски купој, Пелистер беше тој шо ја претставуваше Македонија, е ко вчера да беше ко бев на Пелистер-Скјерн...офарбани во златна боја...грмеше...
Друго, песна нова нема, од ко памтам,се` едно те исто...нема диригент со фонд на пароли и песни, организнирано... алал да им е на ``Ветераните``, Катанга, Ефто, Јапоно....да не ги набројвам сите...(сега си се испикаа сите на јавни функции!!) ама барем личеа за навивачи а не Пискачо бе...или Томе Пит Булот...арни бе...па пичка му матер тој е криминалец прва класа....неонацист бе...арни?!! Поздравува со Хеил Хитлер?!?! Кај сме бе, кога сме?! 41`?
Ај у курац се нека оди ако не.....то заслужваме ко оставаме вакви луѓе да не водат... Во странство, да не одам понатаму, еве пр. во Грција, а нешто не му чини на народот...излегва на улица и крши и пали се` живо од институција...се буни...РЕВОЛУЦИЈА...а не ко овде, сите мирни, арно е ко го имаме кафето да го лижиме на ``Широк Сокак`` 3 саати и да цауриме... НО КОМЕНТ ПОЈЌЕ!
Не вреди...

Оти голман ? Кај е црногорецо ?Еве денес почнаа со припреми .Па ако останат сите шо почнаја и со 4-5 засилувања сигурно убедливо први ќе бидиме и ќе влеземе прва лига.Значи Голман и Шпиц обавезно плус уште еден средина и лев бек и можи да фураме.Значи онај Хаџиевски Јаболкарот шо ни напрај уште не ми се верва.Со овие играчи шо сега ги имаме и со тие засилувања шо сега ни требат и сега да се земеја на полусезона сигурно опстанвавме,a не оние дечиштата шо ги свлечка со по 2 леви нозе.
Не смеј странци во втора лига.Оти голман ? Кај е црногорецо ?
Абе и не ни треба,во последните утакмици 2-3 сомнителни гола примил,ништо чудно и да не има шитнато.Не го знаев ова. Само кај нас има вакви глупости...

Од тие утакмици јас шо ги гледав (а пропуштив 2 мислам од последните 8-9) не забележав сомнителен гол, барем не од негова страна. Нас не шитна двојче.Абе и не ни треба,во последните утакмици 2-3 сомнителни гола примил,ништо чудно и да не има шитнато.![]()
Дали го знат од дома фудбал дека игра се прашва за вакви имињаhttp://setaliste.com.mk/vesti/fudbal/пелистер-го-доведе-нове-ацески-од-побе/
Шо играч е овај Ацески чоек?![]()