Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
ете читам во спорт кандидати з аклупата биле БОчевски и штерјовски , штерјовски е мислам најдобра опција бидејки е млад тренер и е битолчанец и можи да ги врати некој деца шо ги избркаја , досеа кај шо бил тренер биле задоволни , а за боче го знајме шо тренер е....

ете читам во спорт кандидати з аклупата биле БОчевски и штерјовски , штерјовски е мислам најдобра опција бидејки е млад тренер и е битолчанец и можи да ги врати некој деца шо ги избркаја , досеа кај шо бил тренер биле задоволни , а за боче го знајме шо тренер е....

Под водство на Бочевски Пелистер ја играше константно цела сезона солидна... до пред 3 кола до крајо бевме први.. нека си го вратат Боче само тој можи во прва лига да не врати.

Има некои информации кои ќе си одат од Пелистер летово? Има некои кои веќе го напуштија клубот (ако им истекле договорите)?

Има некои информации кои ќе си одат од Пелистер летово? Има некои кои веќе го напуштија клубот (ако им истекле договорите)?
Уште нема официјално, но за неколку се збора дела веќе ќе си го бараат чарето во друг клуб, пред се оние младите преспективните ... за жал :/

Ако не се среди клубот организациски џабе е све.Кој сака нека дојди тренер нема да има никаква разлика.А време за средвање има многу малце два месеци ќе летнат одма. А со ваква поставеност не ни ега и трета лига.

двојче зеде сила сега пошто одново партијата и членството застана зад него...........не барајте спорт во бт дури е тој на власт со сигурно

Криво ми е шо одпаднавте во втора лига, ама барем че си прајме дерби Пелагониско без скопскине педери во втора лига, па ако дај госпо догодина да влезиме прва лига и ние и вие оти без нас не ја бива.

Како со овај Јаболкарот шо се излажав во проценката, не ми се верва. Не отпадна , и сега оди со селата се слика.
Криво ми е шо одпаднавте во втора лига, ама барем че си прајме дерби Пелагониско без скопскине педери во втора лига, па ако дај госпо догодина да влезиме прва лига и ние и вие оти без нас не ја бива.
Абе ќе си изиграме 3 за 3 и решена работа. Третата на тој шо не му треба ќе ја пушти :D

Стерјовски највероватно ќе биди тренер , така се збора дека демек било договорена работата и требало овие дена да го промовират.
Наредна сезона ќе сме играле на ќумурното игралиште , пошо за втора лига можело да се игра на него , исполнувало услови . Шо значи во Прилеп нема да се патува .
За нови играчи изглеа курац и за припреми надвор . Највероватно тука во Охрид и Дојран ќе напрат некакви припреми.

Зоче е добар тренер а шо бидна со цапарот и ѓоре јовановски ги споменуваа како и боче сепак кој и да биде ќе му требаат играчи
А ова со ќумурното е убо за да се вратиме прва лига ама за жал ќе го загубиме единствениот помошен терен оти и така е преоптеретен и сега со сите школи
Припреми нема потреба во странство важно е да донесат играчи

Дај бе нека не си играт играчки,каков Ѓоре,каков Боче,а посебно не онај Ѓоре психопатот,кај шо ојде тој трева не порасна,нека се гони упм.....
Ако клават нов тренер нека клат само Битолчанец,или Љамче или Зоче..
Ама тренерот не е најважен,важно е шо играчи ќе играт,ако не донесат нешто посикусно и постабилно со оние шанкурињата ништо не прајме...
Нека ги спашкат сите шо ги дојсоја зимата,освен Чешмеџиев и онај Речкоски не беше лош,и нека се пополни составот со повратници од другите екипи,или некој други постабилни играчи,со искуство,а некој мочковци да се форсират...
Туку баталете се друго,сега важно е дали ќе има спонзор,дали ќе останат "другарите" на Газето или и тие ќе си ги спакуват куферчињата...

Абе останва спонзорот , ама проблемот е колку ќе инвестират за новата сезона ...
Ако планират со истите средства како ова сезона да излезат , тогаш џабе е се . Нема теорија да се донеси некој посалам играч .
Највероватно најголемото засилување ова лето ќе ни биди Главевски.:sleep:

искрено да дојди главевски ке биди арно засолување и да вратат некој од тие другите шо ги избркаја ако му одат сеа некој да земат иначе јас колку шо знам сите шо беа играчите од страна ги избркааја и тие од ск шо беа така да ко шо избркајја зимата 15 играчи сеа толку треба да донесат :D :D :D:D

Ѓоко го избркаа или сам си замина?

Инаку едно засилување најверојатно ке е ви е дечкото што потпиша пролетта но не заигра оваа пролет. Колку што сум информиран повторно ке потпише договор со вас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom