Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
ЃОКО СПАСИТЕЛОТ :вонзем:
Nemoj taka brat.
Ne e kriv Dzokica,upravata go "zaeba"so ne mu gi donese igracite so gi barase.:D
Inace ako gi donesea sea ke bevme odma zad drim timot.:giggle:
Samo da potsetam Mane so daleku poevtina ekipa od jabolkarot zede 18 boda,a ovaj tikvarot na kjoro zede 1 bod.(da e zdrav i ziv Pacata inace ne zasluzivme ni bod proletva).
More neka odi na spremanje Dzoko kaj Mane,ima so da nauci,doktor za fudbal e Mane za nego,doktor.
Za samo 7 kola od +5 sega sme na -6 od Bregalnica.:icon_mrgr:
I ne bil kriv.:angel:
Ne e kriv,oti ne znajme da vrzime ni 2 dodavanja,ne znajme ni da napadnime ni da se branime.
Kako kriv Dzoko,za grev toj.
Nie sme krivi.

Барем има напредок во играта.:icon_lol:
Ко коментаторот слепец да го слушам, од натпревар во натпревар екипата се консолидира и се вклопува.
Цело второ центаро не го поминавме.

Татко ми да го земеа тренер , поќе бодој ќе собереш од стручњакот наш.
Јас знам дека слаби играчи зедовме , ама бе да неможиш едно правилно додавање на 10 метри да напрајш...:confused:
Јас да сум на нивно место се откажвам одма од фудбалот и ќе одам ќе си работам било шо друго.
За тие пари можиш 10 пати полесна работа да најдиш . Ни тренинг ќе ти треба ни ништо.
8 сати во кромберг + јадење , чиста платата ...
Незнам шо се мачат да тренират по 2-3 пати денот и пак да ги пцујат сите.

Незнам шо се резилат и овие од МТВ шо го даваат Пелистер секоја недела на телевизија...
Никогаш ова не било секој викенд ние пренос, синкир Барселона сме :D
Кога бил Пелистер јак 2,3 место не не даваа пренос, сега кога сме последни го јадиме резилот пред сите, многу му ја кренаја цената на Ѓоко заради него пренесват...

Татко ми да го земеа тренер , поќе бодој ќе собереш од стручњакот наш.
Јас знам дека слаби играчи зедовме , ама бе да неможиш едно правилно додавање на 10 метри да напрајш...:confused:
Јас да сум на нивно место се откажвам одма од фудбалот и ќе одам ќе си работам било шо друго.
За тие пари можиш 10 пати полесна работа да најдиш . Ни тренинг ќе ти треба ни ништо.
8 сати во кромберг + јадење , чиста платата ...
Незнам шо се мачат да тренират по 2-3 пати денот и пак да ги пцујат сите.
Imam eden drugar,vodi ekipa vo opstinska liga.
Nego da mu recea da da odberi igraci samo od opstinskata liga,sigurno ke imase najmalku 3 boda vo ovie 7 utakmici.
I to za bez pari ke igraja decata,i ke oraa po teren.
Jas ne znam stvarno kako e mozno vo edna vakva partalska liga da sme na ova deredze.
Nikakva drskost,zelba za nadigruvanje,za pobeda i gol,kako da mu e seedno dali ke ispadnat.
Ist slucaj kako Bregalnica esenta,tie bea kako Pelister sega.
Ama si zedoja Treneriste a nie zedovme istrosen kabadaja od trener.:cool:(trener koj aber nema od makedonska liga i kako se pobedva vo domasno prvenstvo).
Gledaj gi sega niv so Kostov a nie so Dzoko sme kako patuvacki curkus:sramezliv:
Ete stranci donese(so "trebase"barem malku da delat(ni delat ni nisto)od domasnite igraci(osven golmanot),"talentite"Cesmedziev,Reckoski,Velkovski,Smokovski i kompanija zasega nisto,Biljali samo se turka ko nekoj piker.
Nasite talenti,reprezentativci nigde gi nema.
Fikata zaboraen na klupa.
Cekame Backata gol da klaj.:sramezliv:
Zlaten Stupic si go dadoja.
Sega Smokovski ke daj gol.:shook:
Ah lele mi se placi ko gledam na koe nivo dojdovme.

Последно уредено:
Како ќе биди бодувањето во плеј-аутот?
Дали екипите си останват со моменталните бодој?
Или ќе се бришат бодојте од дуелите со екипите шо ќе играт плеј оф?Па ќе се сметаат бодојте од дуелите од екипите во плејаутот...
Ај нека објасни некој како ќе изгледа сето ова....

Како ќе биди бодувањето во плеј-аутот?
Дали екипите си останват со моменталните бодој?
Или ќе се бришат бодојте од дуелите со екипите шо ќе играт плеј оф?Па ќе се сметаат бодојте од дуелите од екипите во плејаутот...
Ај нека објасни некој како ќе изгледа сето ова....

Си остануваат бодовите, и играте по 2 утакмици дома-гости со екипите од плеј-аутот

Ај бе што се нервирате толку вие, па доогдина боље ќе биде коа ќе видиш втора лига да си, него прва лига, додека вие ќе играте дербиња со Тетекс/Победа/Беласица, ние ќе играме против Металург, Ренова, Турново клубчиња.

Ај бе што се нервирате толку вие, па доогдина боље ќе биде коа ќе видиш втора лига да си, него прва лига, додека вие ќе играте дербиња со Тетекс/Победа/Беласица, ние ќе играме против Металург, Ренова, Турново клубчиња.
Ние ќе играме со Слога бе :D плус Царев Двор, Врапчиште...:D
Иначе таман ќе биде брат, малку пауза од дербињава, ептен тапа е кога се чести, вака пауза, па пак да биде јако дерби, како дербито кога се вратија во прва лига :D таман тогаш ние ќе правиме 30 години и ќе можат они свеќи да ни вадат за роденден, да ни вратат :kuracc: и пароли на чаршав :нинџ:

Ние ќе играме со Слога бе :D плус Царев Двор, Врапчиште...:D
Иначе таман ќе биде брат, малку пауза од дербињава, ептен тапа е кога се чести, вака пауза, па пак да биде јако дерби, како дербито кога се вратија во прва лига :D таман тогаш ние ќе правиме 30 години и ќе можат они свеќи да ни вадат за роденден, да ни вратат :kuracc: и пароли на чаршав :нинџ:
Абе едно е сигурно, нешто смислил Двојче.
Сигурно си помислил коа видел празен стадионот во Битола псоелдниве утакмици, си рекол што да играме прва лига еве публиката презаситена се едно исто и им здоасди, дај малце да прошараме една година да смениме малце втора лига.
Башка главни ќе бидат во втора лига со “блиндираниот“ автобус. :ROFLMAO:

Абе едно е сигурно, нешто смислил Двојче.
Сигурно си помислил коа видел празен стадионот во Битола псоелдниве утакмици, си рекол што да играме прва лига еве публиката презаситена се едно исто и им здоасди, дај малце да прошараме една година да смениме малце втора лига.
Башка главни ќе бидат во втора лига со “блиндираниот“ автобус. :ROFLMAO:

Не е блиндиран бе, брендиран е од Цермат :D како сладолед ќе ги возат :D

Не е блиндиран бе, брендиран е од Цермат :D како сладолед ќе ги возат :D
Може во меѓувреме да го брендирале, јас знам дека им беше само блендиран, така имаше пишано дечкото со ник Декси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom