- Член од
- 17 ноември 2011
- Мислења
- 887
- Поени од реакции
- 360
СО МЛАДИ СИЛИ И ЧИСТИ РАЦЕ!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj taka brat.ЃОКО СПАСИТЕЛОТ![]()
Ко коментаторот слепец да го слушам, од натпревар во натпревар екипата се консолидира и се вклопува.Барем има напредок во играта.![]()
Imam eden drugar,vodi ekipa vo opstinska liga.Татко ми да го земеа тренер , поќе бодој ќе собереш од стручњакот наш.
Јас знам дека слаби играчи зедовме , ама бе да неможиш едно правилно додавање на 10 метри да напрајш...
Јас да сум на нивно место се откажвам одма од фудбалот и ќе одам ќе си работам било шо друго.
За тие пари можиш 10 пати полесна работа да најдиш . Ни тренинг ќе ти треба ни ништо.
8 сати во кромберг + јадење , чиста платата ...
Незнам шо се мачат да тренират по 2-3 пати денот и пак да ги пцујат сите.
Како ќе биди бодувањето во плеј-аутот?
Дали екипите си останват со моменталните бодој?
Или ќе се бришат бодојте од дуелите со екипите шо ќе играт плеј оф?Па ќе се сметаат бодојте од дуелите од екипите во плејаутот...
Ај нека објасни некој како ќе изгледа сето ова....
Ние ќе играме со Слога беАј бе што се нервирате толку вие, па доогдина боље ќе биде коа ќе видиш втора лига да си, него прва лига, додека вие ќе играте дербиња со Тетекс/Победа/Беласица, ние ќе играме против Металург, Ренова, Турново клубчиња.
Абе едно е сигурно, нешто смислил Двојче.Ние ќе играме со Слога беплус Царев Двор, Врапчиште...
Иначе таман ќе биде брат, малку пауза од дербињава, ептен тапа е кога се чести, вака пауза, па пак да биде јако дерби, како дербито кога се вратија во прва лигатаман тогаш ние ќе правиме 30 години и ќе можат они свеќи да ни вадат за роденден, да ни вратат
и пароли на чаршав
![]()
Абе едно е сигурно, нешто смислил Двојче.
Сигурно си помислил коа видел празен стадионот во Битола псоелдниве утакмици, си рекол што да играме прва лига еве публиката презаситена се едно исто и им здоасди, дај малце да прошараме една година да смениме малце втора лига.
Башка главни ќе бидат во втора лига со “блиндираниот“ автобус.![]()
Може во меѓувреме да го брендирале, јас знам дека им беше само блендиран, така имаше пишано дечкото со ник Декси.Не е блиндиран бе, брендиран е од Церматкако сладолед ќе ги возат
![]()